Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 316 / / 0
Jakoś dałem radę zrobić roztwor z tego PCP, tak samo z hodetem. Poszło 14mg 3-meo i 7.5 hodeta, IM. Już zaczyna się rozkręcać, mam nadzieję, że będzie miło. Brakowało mi trochę kolorów w trójce.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Jakoś dałem radę zrobić roztwor z tego pcp, tak samo z hodetem. Poszło 14mg 3-meo i 7.5 hodeta, IM. Już zaczyna się rozkręcać, mam nadzieję, że będzie miło. Brakowało mi trochę kolorów w trójce.
Oj to jest to...
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 2 / 0
No dobra to jak długich lotów moge się spodziewać po tych 30-40mg? Chodzi mi tak około, i niech mi ktos tym razem jakis pierdolony timeframe da a nie "duzo dluzej" chuja mi taka informacja daje skoro neiwiem ile czasu przed praca moge zarzucic.
  • 1987 / 108 / 0
zarzuć w sobotę, to w poniedziałek w pracy będziesz w miarę funkcjonować.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 3 / 0
5-dniowy ciąg na 3-MeO-PCP zakończony. Dawki cały czas minimum 10mg, maksimum ponad 20. Dla żądnych wrażeń mocno polecam taką zabawę, mania, niewyżytośc, drapieżnośc, bezpośredniośc dysostymulacja. Świeżośc, dostrzeganie harmonii, piękna, rozmowa z losowym staruszkiem w parku na temat piękna przyrody, życzenie wszystkiego najlepszego, miłego dnia, szczęścia. Silna motywacja do zrobienia czegoś ze swoim życiem, zabranie się za sprawy odkładane od dawna, przeanalizowanie paru spraw. Pokój wysprzątany. :) Pierwszy raz spotkałem się (przynajmniej w tak silnym stopniu) z efektem kompletnego spłaszczenia obrazu, 2d. Wrażenie, jakby wszystko co widzimy znajdowało się na dużej kartce papieru umieszczonej przed głową. Przez cały czas (nawet dziś, około dobę po ostatniej dawce) solidne śnieżenie optyczne, fioletowe. Momentami mocno podniesione libido. Zachwycanie się ludzkim ciałem również z nieseksualnego punktu widzenia, zauważenie jego piękna i skomplikowania. Substancja ma duży potencjał terapeutyczny, moim zdaniem zdecydowanie większy od DXM, MXE (między innymi dzięki znacznie klarowniejszemu myśleniu). Rozpoczęcie ciągu poprzez wrzucenie trochę ponad 10mg 3meopcp + zjedzone 15-20 minut później 90mg metoksfenidyny. Substancje załadowały się w podobnym czasie, raczej silne ogłupienie (brak klarowności 3meo), połączone z zmieszaną stymulacją 3meo i uspokojeniem MXP, co objawiało się w zmiennym zachowaniu (zachwycanie się ze znajomym źdźbłem trawy, silny śmiech z drzew i chmur, po chwili leżenie i rozkoszowanie się bodyhigh). Wejście na ciało to jednoczesne wrażenie masowania mięśni (podobne do MXE) zapewnione przez metoksfenidyną z dreszczami przyjemności przechodzącymi przez całe ciało, smyranie głowy (to dzięki 3meo). Tego samego dnia po paru godzinach (resztki/brak działania poprzednich dawek) dwie wrzutki iv. 10mg było doświadczeniem średniej mocy, 15mg dostrzelone 2-2,5h później zdysocjowało już zdecydowanie mocniej, do poziomu olania resztek normalnego funkcjonowania (pisania ze znajomymi, zmieniania muzyki), przeniesienia się do pozycji leżącej, latania po fioletowych, śnieżących tunelach. Momentami zastanawianie się co się właściwie stało, jakie narkotyki, chociaż to i tak dużo mniejszy mindfuck niż głupie 65mg MXE podjęzykowo. Przez cały ciąg znieczulenie podobne do MXE/DXM. Parę godzin po ostatniej dawce 3meo (działanie nadal średniej/słabej mocy) 100mg 3mmc iv - działanie naprawdę silne i bardzo długie jak na tę drogę podania, 3 godziny peaku, po czym przyjemne zejście. 6,5h po aplikacji nadal czułem lekkie działania, nie odczułem jakichkolwiek nieprzyjemności ani ciśnienia na dorzutkę. Działanie silnie rozleniwiające, problemy ze skupieniem się nad rozmową. Brak jakiegokolwiek charakterystycznego dla ketonów pobudzenia fizycznego w stylu mielenia szczęką, zaciskania pięści, ruszania palcami. W substancji drzemie duży potencjał, badajmy, sprawdzajmy, cpajmy i próbujmy walczyc z projektem delegalizacyjnym/róbmy zapasy.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1857 / 70 / 80
Miałeś sigme pod koniec tych 5dni?
W ogóle to 3-MeO-PCP znów pojawił się w obszarze moich zainteresowań właśnie przez bardzo mocne działanie na receptor sigma1. Czy ktoś już próbował dojść do fazy sigma przy użyciu 3-MeO-PCP? Wygląda to na najtańszy sposób i dość lekki dla otoczenia i umysłu w porównaniu do całodniowego jedzenia acodinu.

DMT; Ki=14nM dla receptora sigma1
Ibogaina; Ki=15-30nM dla receptora sigma1
3-MeO-PCP; Ki=42nM dla receptora sigma1
DXM; Ki~200nM dla receptora sigma1
4-MeO-PCP; Ki=296nM dla receptora sigma1
  • 425 / 3 / 0
Nie jestempewien czym sigma miałaby się objawic, jednak gdyby się pojawiła, to zapewne bym ją zauważył :D

W takim razie nie, nie miałem sigmy
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1987 / 108 / 0
Również prosiłbym o rozwinięcie czym się objawia sigma :)

Jean la Chouette - ciekawy opis. Jak ze snem w czasie ciągu? ile czasu mijało od zapodania do zaśnięcia? Jak na to patrzysz po paru dniach?
Co do delegalizacji to takowa jest planowana dla 3-MeO-PCP? Na liście widziałem jedynie MXE i 3-MeO-PCE.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
sigma jest jak juz ci calkowicie odjebie od dyso i wydaje ci sie . ze jestes bogiem i gadasz w innych jezykach

co do listy to brak na niej 3 meo PCP
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
@scr
zgadza się, 3-MeO-PCP nie ma na liście do odstrzału :)
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.