Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
jarekjurek pisze:
5-mapb (ewentualnie 6-apb) z 5-MeO-MIPT? Dobre połączenie? Jakie dawki byłyby najlepsze?

podbijam i jak z tolerka musi byc bo tydzien temu bralem 5 mapb ale w miedzyczasie narazie ponad 1.5 g najlepszych sortow 3mmc na raz oralnie - jakbym nie zdjal rano sluchwek nie przeszedl sie to bym nie wiedzial jak sie pikawa napiernicza a obraz zaczal sie rozjazdzac na boki (prbowalem utrzymac w jednym miejscu ale sam skrecal (raz tak mialem jak przesadzilem z ciagiem DXMu ale wtedy to na psychodeli i wnioskuje ze to wina przeogromnego cisnenie - wczesniej wypilem litra wódki i male kreseczki a potem najebany po alko poza kontrola tyle dobrego 3 mmc przejebalem na razi...i na drugi dzien prawie giet dobrego brefa bo pisalo kilka osob ze dziala, nie wiem gdzie wy mieliscie dzialanie mnie nawet nie smyrnelo teraz musze to przespac bo 2 nocki mi uciekly - dodam tylko ze po tem 1.5 giecie dobego 3mmc z srednia tolerka gdyby nie 12mg klonow to spanikowany jechalbym na oiom - jak bym w sklepiej to bylem pewny ze wszyscy slysza jak serce napierdala mi - nie wiem co obwiniac alko czy taka przedawkowanie 3m\mmc

na sylwka planuje 250 albo wiecej bialego dobrego 5 mapb + 25 meo mipta i doca co myslicie!? %-D
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 720 / 12 / 0
Sądze ze nie ogarniesz a nawet jak ogarniesz to bedziesz wygladal i zachowywał się jak zwierze. Stanowczo za duza dawka 5mapb, mipta nie jadlem ale widze tez dawka chyba niemała plus jeszcze doktor. No chyba ze to calosc i w czasie rozlozysz a nie naraz, wtedy to moze miec jakis sens..
  • 1628 / 199 / 0
Myślę, że umrzesz. :)
  • 680 / 43 / 0
80-100mg mapb + 5-10mg mipta jest ok miksem, ten zaproponowany... hm, dla kogos kto lubi byc "zcpany" a nie milo zrobiony, to lagodnie powiedziane. + MiPT mocno podbija empatogeny, a 25mg mipta to bduza dawka solo. Radze sie zastanowić bo moze sie skonczyc czymś gorszym niz za gruba pizda. ;]
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1628 / 199 / 0
Poza tym 5-meo-mipt jest SNRI, a to już mówi samo za siebie o tym miksie.

[*]
  • 2883 / 303 / 0
Samo 25mg mipta może nieźle odbić się na sercu, a Ty jeszcze chcesz dorzucić 250mg piątki mapb...do zobaczenia po tamtej stronie

show must go on %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 704 / 5 / 0
adamgrand pisze:
A jak piateczka laczy sie z GBL? Bo jesli analogicznie do 3MMC to chyba sprobuje, ale czy bardzo bedzie widac moj stan?

Ktoś mówił, że dla niego ciężko - ja bardzo miło wspominam.
Tolerka mi się zwiększyła, jak ktoś dostał jakiejś gorszej bomby to tak samo - od razu z tego leczy.
Lałem sobie co chwile 0.4-0.8 na polewki i było bardzo spoko, miks polecam, szczególnie jak schodzi faza z mapb, żeby ładnie podbić działanie i miękko wylądować.

A co do wyglądu - zależy od osoby - po mnie, jeśli chcę, może być nic nie widać.
Kumpel nie potrafi pohamować się od bomby i po minucie zauważysz, że jest wyćpany.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 2 / 0
artur019 pisze:
Poza tym 5-meo-mipt jest SNRI, a to już mówi samo za siebie o tym miksie.

[*]
dobra poslucham was i nie dam sie zakopac na cmentarzu czyli wrzutika 100 - 130 5 mapg bialego (mam duza wage 98kg) i 10-15 mipt - 10 ponad ledwo odmierza na mojej wadze ( 0.1g) tylko w jakiej proporcji ( i czy moge wlac troche alko 0.4l

mam tez inny pomysl zamiast 5 meo mitpa tj DOI 2 mg tylko wydaje mi sie ze ona bardziej siada na serce ( w sensie dluzej)

a jak 5 mapb z 3 mmc ( niby odradzane bo mozna dostac ZS) ale caly czas cszytam ze ludzie lacza to wiec jak wkoncu ktore najpierw i czy duza przerwe zrobic czy male dawki :old: z gory dzieki za szybka odpowiedz tj 20h :moody:
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 109 / 2 / 0
dobrze ze was posluchalem i nie wrzucalem tego 5 meo mipta - moze bym to zrobi gdybym mial troche klonow a wszystkie zazarlem po przedawkowaniu alko i 3 mmc. JEdnak sort sortowie nierowny - miesiac temu bralem 5mapb brazowy ok 200mg i prawie nic nie poczulem teraz bialy od znanego vendora i 150 p.o mnie zaskoczylo ( cisnienie wnioskujac po rozjebanych zrenicach przy swietle bylo duze a podkrecilem je sobie jeszcze wypijajac z 6 kaw - bo sobie wkrecilem ze nie mam speedu tylko rozleniwienie w ogole nie chcialo mi sie tanczy, a zapomnialem ze kawa + herbata tylko zwiekszala cisnienie ) a pamietam ze 20mg mipta tez mocno zwieksza cisnienie - wiec po nieprzespanej nocce i kacu troche mnie sponiewiaralo to mapb po 6h i przejsciu paru kilosow i wyziebieniu jeszcze pol litra stocka na sen i zmiana decyzji no i dowalenie 50mg snifem zafundowalo lekkie uciski w klacie i bol glowy i brak snu juz od 40h (naturalne cynamony imbiry zen szenie czosnki tylko lekko uspokoily pikawe - jutro z ranca ide po klony do lekarza)

*mozna scalic to z poprzednim
  • 2 / / 0
5mapb w pigsie mixowałem z 1mg 25B i wyszło srogo, kalejdoskop miejscami, fraktalne wizje kosmosu i genialnie przy tańcu. na diach jem z MXE, zdam relację na neuro
Ćpa się dla zwały, bad tripów i spływów
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.