Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
80-100mg 5-MAPB + 1mg 25D/500mcg 25B testował ktoś ? szczególnie ciekawi mnie mix 25D z 5-MAPB , 25B strasznie mocno siada mi na ciało , i myślę nad 25D bo w nim brakowało mi empati i eufori , liczę na genialne wrażenia akustyczne + euforia + trochę kolorków . Mam jeszcze 25N.
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 329 / 6 / 0
130mp p.o. +10mg 4aco. Dawka 5m nie za mała/za duża? (Bombowy biały sort)
Kiedy ładować aco i w nos, czy w żołądek?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 581 / 91 / 6
10mg 2cp + 10h 110mg 5-MAPB. Gorąco polecam na zejście po męczącym (długim) tripie po sajko. Wróciła psychodeliczna euforia i śmiechawa jak na początku, a i piątka zadziałała mocniej niż zwykle. Tylko nieogar jak już wszystko zeszło jakiś większy i stymulacja niż normalnie na zjeździe, ale nic strasznego.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 6 / / 0
Siemanko. Planuje na sylwestra wykorzystac potencjal 5-MAPB. Ogolnie substancji psychoaktywnych uzywam obecnie bardzo rzadko (raz na miesiac max), ale dzialaja na mnie slabiej niz na innych. Czym wzmocnic dzialanie i w jakich proporcjach? Posiadam:
4-BMC
NEB
4CMC
  • 1628 / 199 / 0
Niczym. Mieszając ketony z benzofuranami tylko spierdolisz fazę benzofurana nie mówiąc już o potencjalnej krzywej jeździe i kardiowkrętach.

Wal najpierw 5-MAPB solo i jak już zejdzie całkiem to ładuj neba do rana. Reszta rucha w jakimś stopniu serotoninę więc lepiej sobie zostaw na kiedy indziej. Nie mówię, że nie zadziała, bo zadziała całkiem spoko tylko kilka dni po może być ciężkich.

A jak Cię nie obchodzi, że będzie ciężko tylko ma być ogień to ładuj jak chcesz. Tylko pamiętaj żeby 5-MAPB chociaż w większości wyszło z systemu, a najlepiej zeszło całkiem.
  • 6 / / 0
artur019 pisze:
Niczym. Mieszając ketony z benzofuranami tylko spierdolisz fazę benzofurana nie mówiąc już o potencjalnej krzywej jeździe i kardiowkrętach.
Czy widzisz przeciwskazania, zeby cala nocke poleciec na 5-MAPB? Obstawiam tak od 21 do 6 rano z alko.
  • 1628 / 199 / 0
Z alkoholem potrafi zerwać film bardzo szybko po nawet niewielkiej ilości i na bardzo długo, a to raczej w sylwestra nie jest pożądane. Ja bym zrobił tak:

21:00 - 5-MAPB
00:00 - powinien akurat być peak 5-MAPB
02:00 - zaczynamy NEBa z alkoholem do końca wora %-D
  • 1329 / 60 / 0
5-MAPB (ewentualnie 6-APB) z 5-meo-mipt? Dobre połączenie? Jakie dawki byłyby najlepsze?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 40 / / 0
jak mi już 5-MAPB schodzi to wtedy mam bardzo ochote na alko i nie potrafie się w ogóle upić :D czasem po takich ilościach, że szok siedze tak jakby trzeźwy. Potem budze się normalnie bez kaca nic :d
  • 6 / / 0
A jak piateczka laczy sie z GBL? Bo jesli analogicznie do 3MMC to chyba sprobuje, ale czy bardzo bedzie widac moj stan?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.