Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Pierw Kmno4, ty on-tron, a z osadu, brazowe papu, zdrapie z saczka wrzuce w kubeczek, Acaata jestem, -dobiega z dna-Agata Katar-ponawia .Mangu Tlenek IV-odpowiada czekoladowy cukierek. Wpadli sobie w oko.Niesprzyjace srodowisko, na miłosc zła pora, jednak lgnie w jego ramiona.
Mno2 z paczka apselanu w niewielkiej ilosci wody, troche octu. Tak potrzymam trochę czasu i spr czy działa. Troche to idiotyczne, ale mozna sprobowac :D. Podgrzac to moze? Jej, przeciec to niestabilne jest. Jesli jednak wypije w odpowiedniej chwili, to hmm...
Przykładowy sposób (opisywany na forum pewnie sto razy):
1. trzy rozkruszone tabsy kalium wrzucam do małej zlewki, zalewam 10 centów wody, do tego jeszcze dwa centy octu, chłodzę to w zamrażarce przez 10 minut
2. 720mg pokruszonej p-e wsypuję powoli do kmno4 z octem jednocześnie energicznie mieszam i kontynuuję czynność przez ok. 10 minut, wiadomo, aż zrobi się brązowe i zacznie pachnieć bardzo delikatnie migdałami/bardziej owocami
3. nie czekam bo się niecierpliwię, filtruję, wpuszczam i nic się nie dzieje
10 centów wody bo dzielę strzała na dwa razy, ostatni raz robiłam porządnego kota ponad rok temu, tolerancję na stymulanty mam zerową, o co chodzi?
makeithottt pisze:Miałam tu nie pisać, ale chyba mnie chuj strzeli zamiast kota. W przeciągu ostatniego miesiąca próbowałam zrobić to gówno chyba 10 razy, za każdym razem inny "super sprawdzony' przepis, oczywiście zaczęłam od sposobów opisanych w faq. Nie wiem, co jest grane, jak mi kiedyś masterfilter (żyje jeszcze w ogóle?) podał przepis to robiłam w 20 minut takiego kocura, że przez pół godziny po strzale siedziałam nieruchomo z podniety, a teraz jakieś kombinowanie, sranie w banie, woda kranowa, woda destylowana, nawet zlewki zajebałam z uczelni, żeby naczynie było w porządku i nic!!! Pachnie jak powinno, kolor lekko żółty, taki jak kiedyś, ładnie przez filtr przechodzi, ale nie klepie do chuja, albo wcale, albo tak, że już coś jakby miało zaraz prawie łubu dubu i koniec.
Przykładowy sposób (opisywany na forum pewnie sto razy):
1. trzy rozkruszone tabsy kalium wrzucam do małej zlewki, zalewam 10 centów wody, do tego jeszcze dwa centy octu, chłodzę to w zamrażarce przez 10 minut
2. 720mg pokruszonej p-e wsypuję powoli do kmno4 z octem jednocześnie energicznie mieszam i kontynuuję czynność przez ok. 10 minut, wiadomo, aż zrobi się brązowe i zacznie pachnieć bardzo delikatnie migdałami/bardziej owocami
3. nie czekam bo się niecierpliwię, filtruję, wpuszczam i nic się nie dzieje
10 centów wody bo dzielę strzała na dwa razy, ostatni raz robiłam porządnego kota ponad rok temu, tolerancję na stymulanty mam zerową, o co chodzi?
trochę cierpliwosci a nagroda będzie zacna - zwł kiedy sie to jeszcze do HCL pierdolnie i jebnie nosem - mowa oczywiscie o podaniu dla szczura
na każde 180mg PE daj 1 tabletke kalium... to tyle
DuchPl- masz maila :)
na każde 180mg PE daj 1 tabletke kalium... to tyle
Chlorek, mysle ze jesli nie cpales innych subst to powinno być dziewiczo
"Rutyna to rzecz zgubna "
Teoretycznie jest to możliwe, pamiętam nawet że były próby, najbardziej mi się podobała ta w której gościu krwawił z dupska po zapodaniu Kota z H2O2 p.r. To jest silny utleniacz i ja bym się np. Nie odważył przyjąć w kabel kota robionego tą metodą. Ale możesz próbować.
@C18
Jeśli zapewnisz to ocet nie będzie potrzebny... Człeniu i tak skończysz z parkinsonem a przejmujesz się popalonymi przez ocet kablami. xD
Poza tym ja lubię ten benzaldehydowo-ioctowy posmak. :)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.