4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
1. czy lepiej jest dodać ocet do wodnego roztworu pefki i potem dodać roztwór manganu czy połączyć oba roztwory i wtedy dodać ocet?
2. co tak naprawdę daję woda utleniona w oczyszczaniu kota?
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
ad 1. Bez znaczenia.
ad 2. Absolutnie nic.
Luk.low@interia.pl
  • 666 / 2 / 0
Naszła mnie znowu ochota, a nie mam czasu się przekopywać przez kilkanaście stron... Z czego teraz najlepiej robić kota do picia?
  • 316 / / 0
Acatar/Sudafed. Ewentualnie Apselan aczkolwiek on ma tylko 600mg p-efki. Za to tańszy u mnie dużo, bo w cenie Sudafedu mam dwa apsy.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 19 / 0
z apsa nie klepie i wychodzi brązowy przynajmniej mi i nie polecam go

hoy wie czemu tak jest ;d

a z sudafedu mam "fale ciepla" na szyi jak robię przy wejsciu

a ja krobie z acataru to tego w/w objawu nie ma ale tez jest wejscie ale najczesciej sie "udaje" z tego wlasnie leku
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 316 / / 0
Mnie z apselanu klepal jak złoto powiedziałbym że nawet lepiej niż z sudafedu. A fala ciepła znaczy, że za dużo benzaldehydu. raz mi taki syf wyszedł, że czuło się jakby wsadzić łeb do pieca.
Możliwe że to kwestia różnicy w tym jak kota robimy, bo z tego co wiem używasz dużo wody, a ja się mieszczę w 5-6ml.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
885 pisze:
z apsa nie klepie i wychodzi brązowy przynajmniej mi i nie polecam go
To chyba kolego coś źle robisz bo ja właśnie zdecydowałem się na apselan i metkat wyszedł jak marzenie. Wydaje mi się, że ma mniej wypełniaczy niż reszta, a dodatkowo u mnie kosztuje 4,70. Aż się sama magister zdziwiła, że taka tanioszka. Jedyne co mnie przeraża to to, że tyle czasu nic nie "gotowałem", a przepis z głowy nie wyleciał (fakt faktem sporo tego specyfiku się już opiłem, ale jak by nie było nie robiłem kota pewnie ze 2 lata albo i lepiej). Cóż... zapasy porobione- trzeba nadrobić zaległości.
  • 520 / 18 / 0
Kurwa. Ostatnio efedron jakoś nie chce mi wyjść tak jak wychodził mi jeszcze do niedawna. Zawsze robiłem na szybko, bez schłodzonych roztworów, i wychodził dobry, czuć na wejściu było to pierdolnięcie euforyczne. Niestety obecnie wszystkie moje próby kończą się nieprzyjemnym kopem oraz benzaldehydowym struciem. W końcu doszło do tego, że postanowiłem spróbować trochę inaczej przeprowadzić syntezę. Mianowicie 300mg nadmanganianu w kryształkach dodatkowo pokruszonego (wcześniej bez kruszenia) zalewam 2 centami wody po czym chowam do lodówki (wcześniej bez zalewania i bez chłodzenia), idę do apteki po acatar/sudafed, w tym czasie schładza się również przygotowany w pompce ocet 2ml, przegotowana woda i naczynia. Kruszę na jebany pył (jeśli jest to sudafed zmywam najpierw otoczkę), wsypuję do kieliszka, zalewam 4 centami wody i 2 centami octu, filtruję zbierając to co zostało w tym kieliszku... No i wlewam do roztworu nr 1 w którym jest nadmanganian. Intensywnie mieszam, podczas tego schładzam jeszcze dwoma centami zimnej wody - i właśnie w tym momencie wyczuwalne są sfermentowane wiśnie tak jak powinno być, ale nie można jeszcze zaczynać filtracji bo kolor jest jeszcze fioletowy. Mieszam dalej, wraz z przechodzeniem koloru do brązowego coraz bardziej czuć marcepan, nierzadko robi się "ciasto" jeśli przestanę na chwilę mieszać, wtedy jeszcze chłodzę dolewając 1-2 centy, no i zaraz filtruję. Jasna zajebista wszystko ładnie niby tylko że wejście to jebany benzaldehyd, kota w nim mało. Przepis który teraz podałem często lekko modyfikuję w pewnych krokach, i ni chuja nie chce wyjść... Wczoraj zrobiłem dwie paki, w dwóch syntezach (bo w jednej zauważyłem, że ciężko jest uniknąć "ciasta" i wysokiej temperatury), po czym władowałem sobie prawie całość, jakieś 12 z 15 centów. Wyszedłem, bo myślałem że zaraz zemdleję... Co jest do chuja nie tak? Poradźcie coś, tylko nie odsyłajcie do wątków bo zanim się tam znajdzie coś sensownego... Wiecie ocb.
  • 1959 / 62 / 0
To zrób normalny przepis w zamrażarce/lodówce z trzymaniem przez 2h z kwasem po reakcji i tyle.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 666 / 2 / 0
thomer pisze:
KKruszę na jebany pył (jeśli jest to sudafed zmywam najpierw otoczkę), wsypuję do kieliszka, zalewam 4 centami wody i 2 centami octu, filtruję zbierając to co zostało w tym kieliszku... No i wlewam do roztworu nr 1 w którym jest nadmanganian.
Albo nie wspomniałeś o jednym kroku, albo właśnie w tym leży problem. Mianowicie nie widzę żebyś odfiltrował psef od reszty tabletek. Jak dla mnie najlepiej użyć do tego celu spirytusu. Reszta właściwie tak jak u mnie, z tym że manganian rozpuszczam we wrzątku i taki właśnie roztwór dodaję do psef z wodą i octem. I do lodówki na 1h w międzyczasie wstrząsając ze 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.