Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 24 / 0
1/2t eti to 6,2h. Powinno być spoko
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 119 / 0
no kiedyś miałem przerwę 7 godzin i też działał choć nieco słabiej, nie wiem o co cho może jakies metabolity jeszcze siedzą czy inny diabeł

ale 11-12 godzin przerwy powinno być git, zresztą skoro to wieczór to ewentualne spłycenie i skrócenie tripa nawet mnie tak nie martwi
--------/scalam/-----
11 listopada 2017Juma pisze:
Ile ALDa i ile mipro do miksu? I jak to działa? Polećcie mi jakiś dobry film do ALDa. Las Vegas Parano już obejrzane. Coś jeszcze polecacie? Byle nie jakieś Anime. No i oczywiście żeby w danym filmie nie było scen gdzie ktoś umiera czy coś. Będzie grana dawka około 200mcg
EDIT: Czy jest jakiś sposób na to żeby nie było widać tych wielkich źrenic?
może Scanner Darkly albo Waking Life - fajne i mądre filmy zrobione trochę jak Borderlands czyli realni aktorzy poddani cel-shadingowi czy tam ukomiksowieniu

[ external image ]

[ external image ]

----------/scalam/-----------

aż się rozochociłem i ściągnąłem sobie Scannner Darkly do ponownego obejrzenia + zarzuciłem kartona

ah ten zgubny wpływ H. ;)

Scalam. Nie offtopuj ! To nie knajpa /neurobiolog
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 5 / / 0
Siemano !
Wiem że lizergamidy i tryptaminy to inny świat , ale rozdziewiczył mnie homet i teraz przymierzam sie do ald . Czy zawiodę się wizualnie ?
  • 3649 / 998 / 2
Nie wiem czy zawiedziesz się. Musisz spróbować. Jak dla mnie największe wizuale sa po ETH-LAD. Po ALD-52 są inne wizuale, niż przy innych lizergamidach. Szczególnie dlatego, że wszystko jest "płynne"(jakby taflą wody). Jak chcesz mega wizuale, to ETH-LAD, ale jeśli chodzi o profil tej substancji, to jest ona co najmniej "dziwna". Poczytaj wątek.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 658 / 53 / 0
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: Winny »
ETH-LAD nie powoduje większych wizuali niż ald. A przynajmniej u nikogo ze znanych mi osób.

Niewątpliwie są zdecydowanie inne.
Mi się podobają- wydają się być takie eteryczne.

Za to osoba, z którą najczęściej tripowałem, najmniej polubiła eth lada z RC lizergamidów zarówno pod względem mentalnym jak i wizualnym.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 148 / 9 / 0
Może nie mam wielkiego doświadczenia, a eth-lada nigdy nie próbowałem. Ale ALD-52 nie jest dla mnie jakoś szczególnie mocno wizualne z obecnych lizergamidów RC. Już mocniej na wizuale wpływa 1P-LSD. Mimo to, ALD o bardziej ryje mi psychikę. 1P, mimo, że uważane za bardziej "mindfuckowe" wydaje mi się spokojniejsze.

Chociaż ostatnio doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie dużej różnicy między lizergamidami, ani nawet między lizergamidami, a tryptaminami. Przy obu moja psychika i mózg wywracają się na drugą stronę, a działanie w większych dawkach (60mg mipro czy 200ug 1p lub ald) jest praktycznie takie same. Różni się tylko czas trwania tripu. Różnice są naprawdę znikome. Często mam tak "grubo", że nawet nie wiem czy widzę fraktale, czy nie, bo mój mózg pracuje w innym wymiarze i nawet za bardzo go zmysł wzroku nie obchodzi :D
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
100ug ALD-52 na blotterze, blottera trzymałem 30-40 minut po czym zjadłem bo się rozpadał :D faza ok, trzyma ok 8 godzin, nie wiem dokładnie bo pod koniec piłem browary żeby zasnąć. Działa trochę sztucznie jak to wyczytałem wcześniej na forum, typowa pętla kwasowa silne napady ciepła i chłodu, brałem kiedyś Nbome i parę razy grzyby więc nie mam porównania do innych psychodelików, ale ogólnie jest ok jak nie złapie się badtripa.
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 3 / 0
mam parę pytań jakby ktoś chciał pomóc. Zamierzam spróbować wystrzelić się tą substancją w kosmos, chcę mocno i konkretnie, brać 4 czy 5 blotterów po 125ug? W takim przypadku to różnica pewnie znikoma ale wolę zapytać, setting to łóżko nocą i słuchawki, więc z założenia spokojnie, podanie na dziąsło. Co z bodyloadem przy takiej dawce? Bo widziałem, że zdania są podzielone a na pewno ktoś wie z doświadczenia. I kiedy spodziewać się wstępnego nieogaru? Zakładam, że po ok godzinie lepiej mieć wszystko załatwione.
  • 3649 / 998 / 2
Zacznijmy od najmniej oczywistego. Bodyload to indywidualna sprawa, ale ja przy takiej ilości nie miałem jakiegoś specjalnego.
Jeśli chodzi o efekty to nie ma jakiejś spektakularnej różnicy, bo przy tej dawce i tak nie będziesz odczuwał różnicy, bo Cię po prostu "nie będzie". Czasoprzestrzeń się zakrzywi, ale tego oczekujesz, czyż nie? :) Dorzucanie 5-ego blottera to strata materiału. Tylko najlepiej pozbądź się z domu reszty blotterów, bo ja po drugim zapomniałem się i zapętliłem i zjadłem kolejne 2 lub 3, nawet nie pamiętam ile miałem. Miłej wycieczki w światy równoległe.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 5218 / 925 / 0
Z bodyloadu na lizerach przypominam sobie parcie na 2jke (kibel) :) W tym kierunku bym sie logistycznie przygotowal.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.