Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ale 11-12 godzin przerwy powinno być git, zresztą skoro to wieczór to ewentualne spłycenie i skrócenie tripa nawet mnie tak nie martwi
--------/scalam/-----
11 listopada 2017Juma pisze: Ile ALDa i ile mipro do miksu? I jak to działa? Polećcie mi jakiś dobry film do ALDa. Las Vegas Parano już obejrzane. Coś jeszcze polecacie? Byle nie jakieś Anime. No i oczywiście żeby w danym filmie nie było scen gdzie ktoś umiera czy coś. Będzie grana dawka około 200mcg
EDIT: Czy jest jakiś sposób na to żeby nie było widać tych wielkich źrenic?
[ external image ]
[ external image ]
----------/scalam/-----------
aż się rozochociłem i ściągnąłem sobie Scannner Darkly do ponownego obejrzenia + zarzuciłem kartona
ah ten zgubny wpływ H. ;)
Scalam. Nie offtopuj ! To nie knajpa /neurobiolog
Wiem że lizergamidy i tryptaminy to inny świat , ale rozdziewiczył mnie homet i teraz przymierzam sie do ald . Czy zawiodę się wizualnie ?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Niewątpliwie są zdecydowanie inne.
Mi się podobają- wydają się być takie eteryczne.
Za to osoba, z którą najczęściej tripowałem, najmniej polubiła eth lada z RC lizergamidów zarówno pod względem mentalnym jak i wizualnym.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Chociaż ostatnio doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie dużej różnicy między lizergamidami, ani nawet między lizergamidami, a tryptaminami. Przy obu moja psychika i mózg wywracają się na drugą stronę, a działanie w większych dawkach (60mg mipro czy 200ug 1p lub ald) jest praktycznie takie same. Różni się tylko czas trwania tripu. Różnice są naprawdę znikome. Często mam tak "grubo", że nawet nie wiem czy widzę fraktale, czy nie, bo mój mózg pracuje w innym wymiarze i nawet za bardzo go zmysł wzroku nie obchodzi :D
Jeśli chodzi o efekty to nie ma jakiejś spektakularnej różnicy, bo przy tej dawce i tak nie będziesz odczuwał różnicy, bo Cię po prostu "nie będzie". Czasoprzestrzeń się zakrzywi, ale tego oczekujesz, czyż nie? :) Dorzucanie 5-ego blottera to strata materiału. Tylko najlepiej pozbądź się z domu reszty blotterów, bo ja po drugim zapomniałem się i zapętliłem i zjadłem kolejne 2 lub 3, nawet nie pamiętam ile miałem. Miłej wycieczki w światy równoległe.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.