Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
09 sierpnia 2017loniu pisze:
siema, ile można trzymać blotter w samarze? czy z czasem słabnie jego działanie?
W ciemnym i chłodnym miejscu to i z 3 miesiące wytrzyma. Jak nie dbasz to temperaturę i zacienienie to myślę, że z tydzień to nic mu się nie stanie. Ale bez przesady, chyba nie trzymałbyś blottera na słońcu ;-)

Najlepiej tak jak już wielokrotnie pisałem. Blotter w saszetce, saszetka w saszetce, saszetka w pojemniku próżniowym/po lekach/słoiku do zamrażarki. Tam i kilka lat przeżyje. Byle nie dostała się wilgoć. Dlatego przy wyjmowaniu z zamrażarki trzeba trochę poczekać aż ociepli się pojemnik saszetka.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2881 / 302 / 0
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: jsc »
wszystko co na kartonach utrzyma się w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu do 2 lat na luzie :)
w ogóle możliwe że kartony wytrzymują i dłużej, ale nikt w historii forum tyle nie wytrzymał
w życiu nie słyszałem żeby komuś "kartony zwietrzały"
raz w życiu jadłem kartony które nie działały, ale C-30 Nbome okazało się nieaktywne nawet w proszku...
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 987 / 38 / 0
Jak mi się 1P-LSD spodoba to pomyślę o tym ALD-52, bo z tego co widzę, może być przyjemnie i cukierkowo :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Chciałbym się wybrać w pierwszą podróż z ALD, lecz obawiam się badtripa. Jak się przygotować do takiego lotu? Czy U-47700 wyciągnie mnie jeśli podróż pójdzie w złą stronę? ;)
  • 987 / 38 / 0
Do zbijania bad tripów dobre są neuroleptyki i benzo :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
z neuroleptyków mam kwetaplex 200mg tabs. Opio nie pomoże?
  • 1011 / 135 / 0
Opio pomoze jesli znasz sort ktory masz, wiesz jak na Ciebie działa itd itp.

Nie wiem jak U akurat bo nigdym nie jadł, ale miks LSD z heleną to coś pięknego. Promienie słońca materializujące się i spływające niczym płynne złoto itd itp, o wiele lepsze to niż wrzucenie benzo które niweluje każde działanie sajko, opio tylko negatywne wjazdy mentalne. Powtarzam jeszcze raz mowie o starych opio, z U uważaj.
  • 50 / 1 / 0
tak samo jak i kwetiapina upośledza umysł. Z benzo przestaliśmy się lubić, wciąga jak i wyciąga życie :)
Z U się znamy, ale smycz trzymać trzeba. Łatwo wpaść w jej ster
  • 334 / 43 / 0
chyba najfajniejszy lizergamid z obecnych legali, taki radosny i chillujący trip po 2 kartonach wizualnie też zajebiście
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 55 / 0
Ile na pierwszy raz -doświadczenie ogólne bardzo duże, tolerancja zerowa na wszystko, jadłem grzyby, allada, pare tryptamin? U każdego taka sama jakość kartonów?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?