Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Szkoda nawet mówić.
Kiedyś fecie zacząłem rozmawiać ze wszystkimi napotkanymi na mieście.
Każdy brał mnie za jakiegoś psychola.
  • 37 / / 0
Najgorsza tylko w konsekwencjach - po fake amph (chyba MPA+pent) rozjebalem dla typa morde bo nie chcial ze mna spalic lufki, potem sprawa za pobicie...
Uwaga! Użytkownik conako nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2647 / 42 / 0
%-D
  • 22 / 2 / 0
Wyjście na miasto w sobotnią noc z 3 kolegami, pod wpływem perfekcyjnej mieszanki stimów. Mieliśmy wkrętkę że jesteśmy nietykalni a wszyscy inni to nasz target. Takie charaktery, biegaliśmy po mieście i ściągaliśmy ludzi na hita, jeżeli nie zszedł po jednym ciosie to frag się nie liczył. Misja życia, z każdym uderzeniem czułem jak przejmuję energię wrogów. Zabawa nabrała tempa i już nie p[atrzeliśmy czy to dziewczyna czy chłop. Zakończyło się dość zabawnie, naprzeciwko nas szła grupka gdzies 4 typa do której szliśmy dynamicznym krokiem. Wymiana kilku hitów, nagle spostrzegliśmy że to znajomi..

Następnym razem... bierzcie pół
  • 80 / 2 / 0
Ty i twoi znajomi jestescie debilami.
Szczerze wam zycze zeby skonczylo sie to sprawa w sadzie albo ostrym wpierdolem od ktoregos z poszkodowanych.
Ewentualnie jak ktorys z was kiedys bedzie szedl z dziewczyna to niech tez go spotka taka 4 debili - jestem ciekawy czy tez wtedy bedziesz uwazac ze mieli misje zycia, wkretke i ze to normalne
Dobrze chociaz ze wpierdoliliscie znajomym - pewnie po czyms takim przestana nimi dla was byc :)
  • 3959 / 149 / 0
#trafi kosa na kamien
  • 41 / / 0
No właśnie nie trafi kosa, jeśli będą tchórzliwie czwórką napadać na jednostki. Jak się nie ma krzty honoru, by walczyć fair, to można spokojnie wypełniać takie misje. :nuts:
  • 618 / 111 / 0
Wracałem kiedyś z imprezy z kumplem, szło trzech takich kozaczków, darli się, zaczepiali ludzi, widać, że szukają jakichś leszczy co by im mordy obić. mój kumpel 1,65m wzrostu, ja wyglądam z twarzy na typowego studenta/inżyniera %-D to do nas podbili i jeden od razu sprzedał mi plombę. Nie był to strzał ani mocny, ani celny, gdyż dostałem w kość policzkową. Ja wtedy ostro ćwiczyłem na siłowni, nie ćpałem (jedynie jaranie i czasem feta), w łapie 42cm na żyle, ale wojownik ze mnie żaden, jedynie siłę miałem. No więc nie zastanawiając się, wypłaciłem mu taką tubę, że poleciał na ziemię jak długi, zalany krwią i ze łzami w oczach, bo trafiłem prosto w nos. A ten mały kumpel, to mistrz Śląska w muay-thai %-D Nie zdążyłem się odwrócić, a dwóch pozostałych 'kozaków' już leży, jeden zdołał wstać i uciec, drugi dostał taki wpierdol, że leżał później długo zapewne. Temu co wypłaciłem plombę, sprzedałem jeszcze kopa na ryj i w brzuch. Krzyczeli w niebogłosy 'ałaa ratunku pomocy' %-D byłem tak wściekły, że chciałem im ręce połamać, ale kumpel w miarę trzeźwy stwierdził, że idziemy bo to centrum katowic i zaraz psy mogą być. Jak odchodziliśmy, oni dalej leżeli, jakieś pół minuty później odwracamy się, a do tych gnojów podleciało dwóch innych i zaczęli ich kopać %-D pewnie to jakieś typy, które wcześniej dostały od nich po twarzy przybiegli się zemścić na nieboszczykach. Jestem pewien, że owa akcja poskutkowała ciężkim szpitalem, OIOMem i co najmniej złamanym nosem.

freSh4K4feLi życzę ci, żebyś dostał taki wpierdol jak oni lub większy, ty nic nie warty śmieciu, jesteś dla mnie kawałkiem gówna. Jakbym był modem, zbanowałbym cię na IP bez pytania kogokolwiek. Życzę ci złamań i wpierdolów.
  • 38 / / 0
Po fecie wraz z kolegami zaczęliśmy dewastować dobro publiczne. Słono za to zapłaciłem :D
  • 3959 / 149 / 0
byvalec pisze:
No właśnie nie trafi kosa, jeśli będą tchórzliwie czwórką napadać na jednostki. Jak się nie ma krzty honoru, by walczyć fair, to można spokojnie wypełniać takie misje. :nuts:
no to sie jeszcze zdziwi chlopaczyna. wystarczy, ze zmyla ich pozory. jakby na mnie trafili w nieodpowiednim momencie to na bank by przynajmniej jeden skonczyl z rozjebana glowa albo kosa w brzuchu. :*)

edit: no albo chociazby tak jak tomaszw88 napisal, kazdy pseudo-kozak w koncu sie przejedzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.