Kiedyś fecie zacząłem rozmawiać ze wszystkimi napotkanymi na mieście.
Każdy brał mnie za jakiegoś psychola.
Następnym razem... bierzcie pół
Szczerze wam zycze zeby skonczylo sie to sprawa w sadzie albo ostrym wpierdolem od ktoregos z poszkodowanych.
Ewentualnie jak ktorys z was kiedys bedzie szedl z dziewczyna to niech tez go spotka taka 4 debili - jestem ciekawy czy tez wtedy bedziesz uwazac ze mieli misje zycia, wkretke i ze to normalne
Dobrze chociaz ze wpierdoliliscie znajomym - pewnie po czyms takim przestana nimi dla was byc :)
freSh4K4feLi życzę ci, żebyś dostał taki wpierdol jak oni lub większy, ty nic nie warty śmieciu, jesteś dla mnie kawałkiem gówna. Jakbym był modem, zbanowałbym cię na IP bez pytania kogokolwiek. Życzę ci złamań i wpierdolów.
byvalec pisze:No właśnie nie trafi kosa, jeśli będą tchórzliwie czwórką napadać na jednostki. Jak się nie ma krzty honoru, by walczyć fair, to można spokojnie wypełniać takie misje. :nuts:
edit: no albo chociazby tak jak tomaszw88 napisal, kazdy pseudo-kozak w koncu sie przejedzie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.