Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
No i oswoiłem się z 5-meo-dmt :). 20 mg palone metodą srebro na butelce, niestety właśnie palone - myślałem, że wystarczy wysoko nad małym płomykiem ogrzewać z wyczuciem, ale nie - czas od początku waporyzacji, do spalenia substancji na jasnobrązowy płyn to jakieś pół sekundy. Mimo to wyciągnąłem z niego jeszcze sporo dymu. Większym problemem była mała nieszczelność na boku butelki, spowodowana małym wygięciem do środka - przez gumkę recepturkę - dodatkowe uszczelnienie.
Dysocjacja, nie bardzo psychodeliczna - przypominająca metoksetaminę - jednak bez odmużdżenia i dużo lżejsza. Uniosłem się nad ciałem, nie czułem jego kształtu - jedynie rozmazaną przestrzennie świadomość „mnie”; urojenia wielkościowe - czyli jak po ww. meksie - czułem rozmiar obszaru, który był głową wielkości pokoju, jabłka, miasta, cukierka - na przemian, ale „głowa” nie rosła, tylko zmieniałem perspektywę jej rozumienia.
Nie bałem się poczas lotu - a była to substancja, której najbardziej obawiałem się z dotychczas próbowanych.
Oczywiście czuję, że to był jedynie przedsmak, ale właściwie cieszę się, że ten pierwszy raz był lekkostrawny, bo była w tracie możliwość wizyty mojego ojca, zresztą przyszedł niewiele po tym, jak z Ridi tarifem przysmażyłem na pól konkretną dzidę dobrego polskiego mięska.
Nie czułem co prawda działania brokuła, raczej pobudzenie i lekkie body charakterystyczne dla oddziaływania psychodelików na mnie.
W trakcie krótkiego, paruminutowego peaku i później czułem zdecydowaną poprawę humoru - mimo, że godzinę wcześniej zniszczyłem przypadkiem dysk w jedynym laptopie, jakiego miałem na studia. Na afterglow znalazłem jednak rozwiązanie jak w miarę bez trudu i dosyć szybko zarobić pieniądze na nowego, oczywiście legalnie, na Allegro.
LSD - Piękna i Bestia
  • 18 / / 0
cardimon201 pisze:
jak myślisz o ile efektywniejsza ? 20-30% ? czy znacznie więcej ?
Ja probowalem spalic to gowniane hcl i nic poza minutowym otumanieniem nie osiagniesz.
Dzieki koledze Parathormon udalo sie w koncu wykrzesac z tego fb i jazda jest nieziemska.
Na pytanie o ile efektywniejsza odpowiadam - o 99.9%

Scalam. dsn

@Anon niczego sie nie obawiaj tylo pisz PW ^^ :)
  • 625 / 28 / 0
udało mi się zwaporyzować większą ilość i śmiało mogę powiedzieć że to najnieprzyjemniejsze przeżycie jakiego doświadczyłem
koniec tematu
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 451 / 13 / 0
są jakieś przeciwwskazania co do podania HCL i.m./i.v. ? chciałem rozmieszać 4-5mg w 0.5ml albo mniej nawet , zobaczy się , przy podawaniu domięśniowym większą dawkę niż przy dożylnym ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 3898 / 238 / 13
DMT przy domięśniowym działa słabo i trzeba ładować mniejwięcej tyle co przy aya; pewnie tu jest tak samo.

i.v. natomiast to już trzeba uważać ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 13 / 0
ok dzięki Parathormon , właśnie zauważyłem że w TIHKAL 2-3mg dożylnie a w mięsień nic , 4mg chyba chyba mnie nie zabiją :D
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 18 / / 0
Re: 5-MeO-DMT
Nieprzeczytany post autor: nonam3 »
Juz mnie wkurwia jebane 5-meo. Wyjebalem tego prawie pol grama i ani jednego 'uprowadzenia przez ufo'.
W zasadzie mialem jednego fajnego sniffa (ok 35-40mg hcl) i jedno zwapienie w lufce z druciakiem (nie pamietam ile fb ale pewnie 20-30mg). Sniff odpada bo potrafi zagryzc. Jesli chodzi o waporyzacje, mam juz cala kolekcje 'maszyn' - czesc z nich poleciala przez okno. Przyszla kolej na iv (4mg fb), po ktorym najwiecej sie spodziewalem. Nie przyniosl niczego poza mega frustracja i siniakiem, ktory do teraz zmienia kolorki.
Parathormon bardzo duzo mi pomogl pod katem 'mlodego chemika' i porad jak przyjmowac, ale zmeczyl sie moja historia (i nic w tym dziwnego bo ile mozna)
Probuje doszukac sie innej przyczyny, dlaczego ten shit nie chce dzialac. Jakies pomysly? :kotz:
  • 3898 / 238 / 13
Sory, ze nie odpisuje - mam urwanie czerepu; moja rada - zwiększ dawkę IV. Z całą pewnością nie ma pewniejszej i bardziej hardcorowej drogi podania - do tego najlepiej wylicz dawkę kwasu z tej proporcji co ci pisałem na maila, żeby nie wyżerało żyły - do tego najlepiej podać to trochę szybciej niż 4mg/30sek, może 6mg/20sek? Próbuj, może lepiej znaleźć kabel na kostce lub łydce :)
  • 3129 / 26 / 0
Re: 5-MeO-DMT
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
A nie trzeba tego przypadkiem wysolić przed podaniem iv?
High, how are you?
  • 3898 / 238 / 13
On już to wie (pisaliśmy via e-mail), poza tym:
do tego najlepiej wylicz dawkę kwasu z tej proporcji co ci pisałem na maila, żeby nie wyżerało żyły
Pisałem o kwasie askorbinowym/cytrynowym właśnie do konwersji fb do soli;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.