Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Stoning jako "skamienienie" to imho nieporozumienie, kalka na polski nie tego znaczenia co trzeba. Nie chodzi o "stoning" w sensie zamiany w kamień ani ukamieniowania (kogoś) a "stoning" od "stoned" czyli ogólnie "zajebany", "sfazowany", "upierdolony". Fear and Loathing in Las Vegas: "two good old boys in a fire apple red convertible... _stoned_, ripped, twisted... Good people" albo "Out here we is _stoned_ immaculate" (Jim Morrison).
Imho tez nieporozumienie.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Może i tak. Weź tu zdefiniuj "zajebany" :)
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
nie bralem dxm + kodeina . wogole zrezygnowalem z dxm po tym jak jadlem go co tydzien w dawkach od 450 do 900 mg a na 2 dzien albo tego samego bolala mnie podczas jego dzialania glowa itp. wogole obrzydzil mi sie i dziala inaczej niz kiedys . wiecej tego nie zjem
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zrób przerwe miesiąc a później właśnie raz na miesiąc jedz. Tolerka Ci spadnie i znów będzie fajnie, też miałem z dexa zrezygnować a teraz proszę - znowu go kocham :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
albo zjedz 4g, do tego 4 paczki antidolu bez ekstrakcji, 1g tramca i koniecznie wciagnij kreche fety. uczynisz świat lepszym.
szatan
  • 3251 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
W ogole apropo przekleństw to w Polsce chyba jebanie, pierdolenie i kurwienie nie ma sobie równych. Zajebany, Przejebany, wyjebany, odjebany, dojebany, przyjebany, zjebany, pojebany, wjebany, najebany, zjebany, ujebany, podjebany. A znaczen do kazdego drugie tyle, mamy genialny jezyk.

Sorry za offtop. Macie tak ze waz boli twarz po wiekszych dawkach?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 913 / 39 / 0
Jeszcze "rozjebany" :).

(mnie) twarz nie boli, ale mięśnie twarzy napięte przez cały trip i afterglow, aż strach patrzeć w lustro.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mnie twarz nie boli, za to szczena mi lata jakby -40 było :) Nawet ileś dni po tripie lata dalej, ale tak jakby było z -5 ;) W ogóle mam jakieś trzęsawki na tripie. Next time 375mg bo po 450 wyjebie mnie za drogę mleczną :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 913 / 39 / 0
@idn: co robisz, żeby nie zasnąć po 150 mg dmh? Jaki reżim dawkowania, co połykasz pierwsze, pewnie dmh?
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
mniej-więcej razem biorę. jak będziesz się pilnował na początku, to nie zaśniesz, a potem to z górki.
szatan
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.