Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KeloT »
Adam Selene pisze:
Mam pytanie:
Bodajże dwa tygodnie temu zarzuciłem 450 mg acodinu. Przedtem, jakieś trzy godziny, jeśli chodzi o ścisłośc, wypiłem mniej więcej kieliszek wina i pół szkalnki piwa - czyli raczej niezbyt wiele.
DXM wchodziło bardzo powoli. Dwie i pół godziny od zjedzenia tabletek czułem się prawie normalnie. Po trzech godzinach pojawiło się takie dziwne uczucie, lekkie znieczulenie ciała, lepszy odbiór muzyki i chwiejny chód. Po trzech i pół godzinie zasnąłem.
Rankiem, dziesięć godzin po zarzuceniu, byłem jeszcze pod wpływem. Lekko zmieniona percepcja, chwiejny chód, ogólne zamulenie, a ponadto lekki ból głowy. Zeszło dopiero cztery godziny później.
Był to mój trzeci raz z acodinem.

Komuś się coś takiego przydarzyło po DXM poprzedzonym niewielkimi ilościami alkoholu? Bo to on, zgaduje, jest przyczyną?
wiesz nie jestem tego taki pewien tym bardziej ze duzo nie wypiles, a mowie tak z autopsji bo ja czy pilem czy nie do acodinu to zjazdy byly takie same bez roznicy, no wiadomo ze jak zjezdza to latwiej sie to przechodzi przy piwku, ale teraz mowa byla o piciu przed i w trakcie.
Uwaga! Użytkownik KeloT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: trid »
wrzucał juz ktos tramadol+DXM ?????

planuje wrzucic na 300mg tramka kolo 200mg DXM a moze i nawet 150
Close those peepers.
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
  • 56 / 3 / 0
trid pisze:
wrzucał juz ktos tramadol+DXM ?????

planuje wrzucic na 300mg tramka kolo 200mg DXM a moze i nawet 150
A czy 150 mg w jakikolwiek sposob Cię sponiewiera?
Bo chyba o to tu chodzi.

Proponuje wrzucić 900 mg DXM_u.

A za 2 dni 300 mg tramka i 150-300 kody ( w zaleznosci od doswiadczenia opiatowego).

Da Ci to dwie zajebiste fazy zamiast jednej pomieszanej.

Hmm?
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: trid »
Wrzuciłem 300mg tramalu i 150mg DXM. Było bardzo przyjemnie :)

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to jest z łączeniem DXM z kodeiną. Ktoś wcześniej pisał, że łączył i było ok. Nie wiem tylko kiedy co wrzucić...

edit:planuje 300 kody i 225 deksa
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2006 przez trid, łącznie zmieniany 1 raz.
Close those peepers.
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
  • 223 / 5 / 0
noi widzisz trid. zanim napisales ze pomieszles tramal z dxm to pisali tutaj zeby tego nie robic bo umrzesz i twoja rodzina tez.
ale zyjesz i fajnie było wiec sie mylili.
najlepej jak ktos wie z doswiadczenia co pisze.I z bezno tez monza mieszac panmuchomor gdzies pisał ze mieszał z relanium i było zajebiscie.

ps. dxm to psychdelik nie zaden depresant to ze jest podobny budowa do opiatow to nie dziwne bo to pochodna morfiny ale jedyne co go łączy z opiatami w działaniu to efekt przeciwkaszlowy.

Nie oddziałowuje na zadne receptory opioidowe a juz napewno nie na receptor kappa ;) jakto ktos tam pisał (hehe wole nie wiedziec jak działao by wtedy dxm...) http://pl.wikipedia.org/wiki/DXM tu wszystko jest napisane.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
aleister pisze:
Czy jak biorę seroxat (SSRI) to moge wziąć 300mg dxm?? Niech ktos szybko odpisze!!!
Czytałem kiedyś takie faq na bluelight.ru i tam było napisane, że nie wolno łączyć DXM z SSRI.

Ale była na forum jedna osoba, która łączyła DXM z SNRI i nic złego się jej nie stało.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 3 / 0
Powiedzcie mi moi mili, po jakim czasie po zjedzeniu i wciągnieciu fety mógłbym zjeść DXM?
Jeśli wciągałem i wypiłem fete ostatni raz o 16 to czy o 24 juz moge zjeść Acodin?

I czy rano, tak kolo 8 po nocy na DXM moge juz spokojnie przywalić białko?
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Raz mój znajomy na bani po 450mg (to był jego 2 albo 3 raz z DXM) i jeszcze w czasie trwania bani przyjebał białko, nie miał żadnych negatywnych efektów a właściwie to mu pomogło bo zaczeło mu się coś wkręcać i po walnięciu mu przeszło. To było około po 4 godzinach od wejscia DXMu. Wydaje mi się że nie powinno Ci się nic stać...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
jak masz wysokie ciśnienie to zapomnij. i fuka i dex podnoszą je dosyć mocno, a jak będzie za wysokie to już na pewno nie będzie ciekawie. trochę ryzykujesz biorąc dex tego samego dnia co białko, ale rób co uważasz za słuszne.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 324 / 6 / 0
Mona laczyc DXM z pixami? Bo z tego co wiem to srodkow zwiekszajacych wydzielanie serotoniny (MDMA, DXM, antydepresanty, tramadol) nie wolno laczyc. Poza tym to DXM laczylem juz chyba ze wszystkim co mozliwe: koda, alko, zielen, kawa, mak, loperamid, przeciwhistaminy, diazepam, tietyloperazyna, piracetam, benzydamina, kardiol, butapren...
I czy jak na drygi dzien po deksie dropsa zarzuce to nic mi nie bedzie???
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.