Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Odświeżam temat, bo mam pytanie: Czy 20mg cetyryzyny połączone z DXM'em (wrzucone na 30 min przed DXM'em - jest to wygodne, bo całkowicie niweluje swędzenie i reszte objawów alergicznych) może być szkodliwe/niebezpieczne i czy są jakieś przeciwwskazania w łączeniu tych substancji? Chodzi mi o w miarę jednoznaczną odpowiedź, bo gdzieś słyszałem, że DXMu z antyhistaminami nie wolno łączyć, z kolei z innego źródła, że małe dawki są dopuszczalne.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 13 / 0
canabinabani
Nieprzeczytany post autor: kodeX »
siem all. Wlasnie w niektorych postach ludki pisza ze DXM nie mozna laczyc z SSRI ..czyli mozna czy nie mozna laczyc z prozakiem ??
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: felikz »
ja łącze alk z efką i dxm i kofeiną oraz l. przeciwhistaminowymi i uwazam to za lajt

nie wiedze zadnych problemow ...

dlaczego uwazacie ze nie mozna laczyc DXM z ALK..??
f e l i k z . poza szarością . życie ma smak .
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Ja lubie dxm + alk wzmacnia mi faze i jest fajnie :)
.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
No niewiem czy tak fajnie dxm z alk, ja po wypiciu 3 browarow i spaleniu mocnej sztuki mocnej zetki na 4, wrzucilem 10 acodinkow zeby przedluzyc sobie noc, wrzucilem wszystkie 10 naraz popijajac wodka i do rano niewiedzialem gdzie jest gora a gdzie dol i co chwile rzygalem :nuts:
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
felikz pisze:
dlaczego uwazacie ze nie mozna laczyc DXM z ALK..??
bo se rozpierdolisz wątrobe ;o
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
ciekaw jestem efektu polaczenia dxm z psylocybiną, probowal ktos moze ? :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Czasami tez mi dluzej wchodzi ale to bylo roznie czasami cos pilem wczesniej czasami nie. I kilku forumiczow tez tak mialo ze dluzej wchodzilo. W moim przypadku wogole nie robi roznicy czy na pusty czy pelny zoladek. Wiec takie opoznione wejscie moglo byc przypadkowe tak mysle bo jakiegos wytlumaczenia jeszcze nigdzie nie widzialem czym by to moglo byc konkretnie spowodowane.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
Normalka... Tylko szkoda ze zmarnowales trip na sen... :D
:)
  • 95 / 1 / 0
efekty uboczne..
Nieprzeczytany post autor: KeloT »
Ja w sumie to za pierwszym razem kiedy bralem DXM z kumplami to cala noc wciagalismy, zarlismy pixy i bakalismy non stop popijajac browarka i tak nad ranem dorzucilismy DXM ale tylko po 300mg, mimo to mialem totalne loty przy zamknietych oczach, natomiast moj kumpel mial wizje z otwartymi oczyma tyle tylko ze nei bylo widac jego zrenic same bialka heh
Natomiast maxymalna dawke jaka przyjelismy z kumplem to bylo po 900mg wzielismy ze soba jego siostre trzezwa zeby nas pilnowala, nie polecam nikomu takich dawek ja bylem na wlasnym pogrzebie takiego bad tripa wylapalem widzialem cala rodzine jak placza nad grobem pozniej byly inne mile wizje ale ta mocno je przycmila, pozatym zawsze po DXM na drugi dzien i jeszcze do polowy trzeciego dni mam zjebany wzrok kurwa to jest najgorsze bleee;/
Pozdro
Uwaga! Użytkownik KeloT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.