Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Przypomniało mi jeszcze jak jeden znajomy co wczesniej o nim pisałem napierdolił się speedem, przyjebal gbla i poszedł gdzies do kibla walic konia, do tego zdjął spodnie i majtki i na nieswiadomce wyleciał z tego kibla, zaczął biegać nie wiedząc o co chodzi , zupełnie zapominając gdzie zostawił ubranie, a było to w jakimś urzędzie czy gdzieś. grubo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Gorzej jak na jakimś disko takie cos złapie, a wiadomo, po różnych prochach może się zdarzyć rozrzedzenie srania.
I do tego jeszcze przyjechać z kimś, daleko do domu, mróz i jakieś panny , a tu jebie sraką jak skurwesyn , to musi być akcja.
Sort klepliwy, holender.
No mnie to dziwi. Bo wcześniej 2ml, potem 2,5 - 2,8. Tolerancja tak wzrosła ciągu dwóch tygodni. Czuję się tak samo, jak wcześniej po 2. Działanie bez zmian. Jak sort jest dobry, to jest i "magia". Ona nie znika. Kocham giebla.
2,5ml to już sporo.
Ale spokojnie...znam kogos kto potrafil czyscic i 5ml takze jeszcze sie masz szanse wyrobic z czasem haha
Magia giebla nawet jeśli zniknie to zawsze wraca. 2 lata tego nie piłem i obecnie trwam w abstynencji całkowitej..
Jak tylko wrócę wspomnieniami.. Jeszcze jak się zmiksowało z metaklefedronem.
Kurwa kiedyś to dopiero było
[ external image ]
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.