Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
U mnie z pomidorowym mixował się strasznie. Obrzydliwy smak.Już lepiej imo smakuje GBL z wodą ;p .
Porzeczka lub banam robił robote. Prawie całkowite zniwelowanie smaku g.
Na forum obowiązuje surowy zakaz handlu - warn. | STR88
Apropos magii gieblowskiej która to bardzo nie chce wrócić. Nie wiem czy to już tu wiadomo czy nie bo przekopanie się przez tyle wątków to czary, ale nieoficjalnie nominowanym na receptor GHB zostal α4βδ (szczególnie α4β1δ), podreceptor kwasu GAB typu A, jako cel o szczególnie wysokim powinowactwie GHB. Tegoż z kolei antagonizm znany jest przez zastosowanie substancji o nazwie SR-95531 (Gabazine). Normalnie nie zważając na czynniki ryzyka robiłbym już betatesty, ale cena trochę odstrasza (setki pln za kilka mg). Może ktoę się skusi? Poniżej trochę naukowego bełkotu potwierdzającego powyższy bełkot nienaukowy.
http://www.pnas.org/content/109/33/13404.full
Na forum obowiązuje surowy zakaz handlu - warn. | STR88
Ja za czasów chodzenia na wykłady, zarzuciłem GBL dosłownie raz, jakieś 1,5 ml. Przy drugiej połowie wykładu nie mogłem sie powstrzymać przez zaśnięciem.
Taksówkarz mnie woził 40 minut po mojej okolicy zanim złapałem jakiś kontakt.
Jak wysiadłem z taksy to nie mogłem utrzymać pionu i poszedłem leżeć w krzaki haha.
Kto nigdy nie znodował ten nie wie co to giebl.
Znam już chyba wszystkie konfiguracje .
Nawet wsiadanie do ogrzanego autobusu i zajecie miejsca jest skrajnie niebezpieczne. Wcześniej jak się jeszcze spali na przystanku fajka i zbije histamine. Dasfidania !!
To samo żarcie kebaba w lokalu , picie cieplej herbaty.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedno z takich co mial mój znajomy to sciąganie gaci i wypinanie rowa do wszystkich haahah, niby śmieszne ale......... ;/
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.