Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2. Ryje czachę jak wszystko, choć po postach peszela widać ze potrzeba bardzo dużo do porycia i jak na razie ma się on dobrze :-)
3. Oj nada się, nada
4. Zobacz do tajnego wątku o handlarzach i duckduckgo :old:
Co do rycia psychiki, przez ostatni rok gieblowania doświadczyłem chyba wszystkich możliwych chorób psychicznych, psychozy, depresje, fobie, halucynacje, adhd w sumie nie ma sensu wymieniać. Jednak ogromnym plusem jest to że większość objawów mija po odstawce, miesiąc w zupełności wystarczy żeby wyjść na prostą a przy odpowiedniej suplementacji ten czas można skrócić jeszcze bardziej. Więc wszystko zależy od ciebie, pamiętaj że to narkotyk jak każdy inny, nie bez powodu alkohol jest legalny, moim zdaniem lepiej zostań przy alko chyba że masz już doświadczenie z używkami na tyle duże że możesz z ręką na sercu stwierdzić że się nie wjebiesz
Mam doświadczenie z różnymi może to głupio zabrzmi ale mam bardzo ciężki okres zdaje se sprawę z zagrożenia no ale cóż potrzebuje jakiegoś doraznego lekarstwa by wyjść z izolacji, może już zachaczqm o fobie nie wiem ale bez "dopalacza nie dam rady":Narazie zamówie tylko sete i ciągów nie planuje tylko do trudnych sytuacji
To ma być jak antybiotyk skończy się a potem zobaczymy... Z psychiatra jeszcze poczekam bo itak już mi lepiej niż jeszcze jakiś czas temu ale to nie to.Trzeba wrzucić na wysokie obroty i starać wie je utrzymać i z tego co mówicie gigbl wygląda ba dobrą opcję
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.