Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 142 / 0
Re
Nieprzeczytany post autor: oxan »
Nie przyspiesza tak bardzo, zależy ile się jej poda, jakie stężenie.Ma być izoosmotyczne z osoczem, bo inaczej, jak ktoś już wcześniej zauważył, dochodzi do hemolizy erytrocytów.Zawsze też można podaćw 0,9% r-rze NaCl, ale nie dużo tej soli, bo obciążasz organizm sodem.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Z tego co mi sie wydaje to fruktoza przyspiesza "spalanie".

Mozna podawac etanol i.v. tylko, ze max 15% (hemoliza, uszkodzenie naczyn).
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 1406 / 142 / 0
Dzięki za podanie stężenia.
pzdr Oxan
narkotyki są niezdrowe
  • 1384 / 14 / 0
:kotz: rany alko w kabel!!chyba łątwiej bym sie do hery przekonał albo kompotu.Alko chyba dosyc by szczypało tak na zdrowy rozum.wylać sobie wóde na rane-boli jak sto huji-co dopiero IV-no ale co tam alkoholicy to wogule są ciekawi ludzie %-D
  • 2013 / 84 / 0
Ja na skrecie walilem metaxe w kabel i przezylem. Najpierw wjezdza na serce a potem na banie i czuc w gardle alkohol.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1406 / 142 / 0
ja raz z ciekawości walnołem po instalacji wódzie. wejście bardzo dziwne. faktycznie najpierw serce jakby miało wylecieć, ale potem zaraz we lbie mi sie tak zakręciło, że szybko musiałem na horyzontalną pozycję zmienić. jakbym cały jechał. fakt, w gębie czuć alkohol. tak ogólnie to nic ciekawego. pijany byłem w sztok. rzygańsko takie samo, kac jakby większy niż normalnie. jakieś chyba 5 cm tego było w stężeniu 15 %. przeżyłem.
narkotyki są niezdrowe
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
jak długo byłeś pijany bo tym strzale? pamiętasz mniej więcej ile trzymało? nie bolało przy podawaniu?
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
alko w kabel ? Cóż znam takich co muszą wszystkiego spróbować .
Mam znajomego co robi to w połączeniu ze speedem - naprawdę robi się po tym szalony , nie chcę go wtedy oglądać .
Powody ekonomiczne wydają mi się śmieszne zważywszy na fakt jak u nas tanio można kupić 0.5 litra , chęć szybszego najebania się ? - też nie sądzę .
Jak dla mnie ciekawość
Uwaga! Użytkownik Degustator_KO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
aplikowanie jabola co ma 12% alkoholu + wiele innych dodatkow hehehehe to raczej mit bo nikt by tego nie przezyl.bo to tak jak walic orenzade dozylnie.
Wiem, że stary post, ale to nie jest mit. Tylko to była nalewka, nie jabol.
sqrt(666)
  • 237 / 10 / 0
odnośnie zapierdalania sobie alkoholu w kabel a raczej piwa polecam zobaczenie 34 odcinka Kiepskich
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.