Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 721 / 3 / 0
juicy pisze:
Walniecie 3mmc spuchnieta i zdretwiala/nznieczulona dlon, prawdpb. Podskornie i dlatego. Co o tym myslicie?
Myślę, że nigdy bym nie huknęła 3mmc iv :-|
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 2652 / 385 / 0
Wenflony się sprawdzają na dłuższą metę, no chyba że ktoś ma takie zboczenie, że lubi sie kłuć aż wypruje sobie wszystkie żyły. Nie daje w żyły na dłoniach, niby są widoczne i tuż pod skórą ale z nimi jest największy problem i jednak wole tradycyjnie w przedramię. Nigdy po nogach albo innych częściach ciała, a co do tego co napisał bulgarius - ja myślę, że to nie najlepszy pomysł bo można przypadkiem zapodać sobie pęcherz powietrza, poza tym jak tak będziesz paradował z wbitą igłą od pompki do pompki to też może cie porobić jakieś zakażenie czy coś bo żyła jest wtedy "otwarta" i dopuszcza do siebie wszystko z zewnątrz, brud który masz na sobie i w okół siebie.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 2 / 0
Ale on nie napisał, że paraduje z wbitą igłą jak z wenflonem, chyba źle to zrozumiałaś :cheesy: też znam ten sposób, po prostu wbija się samą kolkę (w ten sposób dużo łatwiej podawało mi się w cieniutki żyły np. na stopach), a jak jesteś już w żyle to zakładasz delikatnie strzykawkę i hukasz. Potem normalnie się wyciąga jedno z drugim jeśli nie masz już nic do podania, ewentualnie tak jak napisał bulgarius zostawiasz igłę i od razu zmieniasz strzykawkę z towarem. Nie wiem czy powinno się tak robić czy nie, ale sporo osób tak właśnie podawało. A z tymi pęcherzykami powietrza to naprawdę nie mam pojęcia czemu tyle osób tak schizuje, kolejny raz powtarzam, że trzeba by sobie wstrzyknąć naprawdę sporą ilość powietrza, żeby coś się stało. Wenflonów osobiście nie polecam, u mnie się nie sprawdzały, nie trudno o zakażenia itp., jeśli prowadzi się "szybki" tryb życia. Trzeba na niego jednak uważać, ale to moje osobiste spostrzeżenia, może u kogoś się akurat sprawdzają.
heroina spłynęła kanałami
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
  • 2652 / 385 / 0
no ja bym nie mogła tak zmieniać pompek, jak dla mnie to zaden komfort ale jak ktos lubi to ok ;]
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
w3ird pisze:
juicy pisze:
Walniecie 3mmc spuchnieta i zdretwiala/nznieczulona dlon, prawdpb. Podskornie i dlatego. Co o tym myslicie?
Myślę, że nigdy bym nie huknęła 3mmc iv :-|
Tak może być po każdym nieudanym zastrzyku, znieczulenie może wynikać z różnych domieszek, chodź naocznie widziałem jeden przypadek, gdy podczas nieprawidłowo wykonanej iniekcji dla pewnego osobnika zdrętwiała ręka pomimo tego, że substancja nie działa znieczulająco w żaden sposób, obstawiam naruszenie jakiegoś nerwu igłą, oczywiście przeszło samo.
@Blue co ty tu robisz
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 16 / 2 / 0
ta zmiana pompek to zazwyczaj hel a w drugiej spid,lub aby nie przedawkować musiałem ostatnio dzielić cwiartke na pół taki był mocny hel a i tak dwa razy miałem zapaść,na szczęście dobrzy ludzie uratowali...
Uwaga! Użytkownik bulgarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 385 / 0
ja sie zajebalam jakimis 30mg helu ale wiadomo - zalezy od organizmu, teraz bedzie trzeba sprobowac 1/3 cwiartki
  • 1680 / 266 / 0
Macie całą książkę dla studentów Uniwersytetów Medycznych i dla pielęgniarek i dla ćpunów, jak walić po kablach i nie tylko.
> TU KLIK <
Największy przegryw na forum
  • 363 / 36 / 6
ta książka co jakiś czas tutaj jest podawana a i tak znajdą się tacy co robią podstawowe błędy .
Czytać chyba się nie chce :finger:
  • 2652 / 385 / 0
robią błędy nawet nie dlatego, że nie chce im sie czytać lecz dlatego, że uskuteczniają swoje własne metody, które są dla nich rutyną - nie zawsze wychodzącą im na zdrowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.