Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
mac pisze:pomoc w Monarze to zmuszenie ćpunów do aktywnego życia i czerpania radosci z bycia trzeźwym - nie jest to głupi pomysł, nawet całkiem kurwa dobry!
Rozumiecie ćpuny.
ps. jacok, ja TEŻ uważam, że nie dasz ra- dy/ Ja- cek TY brałeś he- ro -i neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. no i co jacok? Huj wbij, tak sobie pani poburczala,...
Woda, OgieŃ, Ziemia!~
prubujeta dopasowas filozofie do fizjologi i huj wam z tego wychodzi.
to co ze qrwa here pan Jacus biere? hera tez dla ludzi. troche ciezej rzucic niz np "valenie conia", ale mozna.
i to bez zadnych psychiatruf czy innych psychopatuf.
ja bralem H kilka razy przez kilka dluuugich lat i sie "troszkie" wjebalem. Bylem milion razy w Monarach i ZOZoskich osrodkach - i huj nic z tego.
jebanie H to nie grypa ze wezmiesz kilka tabletek (metadon w tym pszypadku) i pogadasz z psychopatologiem o pizdach kilka razy.
Musita sami dojzec do tego: "pierdole, nie warto" i huj.
Jakis pizdus pokupuje brauna 100 razy, pobola go nogi, zawali sesje i huj, mysli ze juz ma zycie zjebane i tylko pozostaje sie powiesic albo poplakac na hypku.
Ja nie mysle ze zjebalem 20+ lat zycia kiedy grzalem nanstap miesiacami. Grzanie zajmowalo mi 50% czasu, ale pozostale 50% cos robilem.
Niestety niektorym grzania zajmuje 99% (1% na sranie i zarcie), ci to majom przejebane. Zacznie taki grzac w 18 lat, 20pare lat pogrzeje i dalej jest 18nastolatkiem jak przestanie kolo 40stki (i dozyje do 40stki :-) ).
wiec dobra rada starego fken zgreda - rubta co uwazata za dobre dla siebie. jak jestesta idioty to huj z wami,
a jak ktory madry jest - to sam zobaczy "what's good and what's bad".
czego zaluje:
ze zamiast przeleciec 200 lasek w calym swoim zyciu - przelecialem duzo mniej (20scia?)
jakbym miau jeszcze raz zaczynac zycie - nastawilbym sie na ruchanie (do 30stki), a potem na robienie szmalu i trzaskanie duzej ilosci dzieci mojej ukochanej zonie (jednej fkn zonie!).
Przytulic sie do starej grubej dupy wlasnej kobiety jest duzo przyjemniejsze niz cwiara(teraz) czy kilka centow (kiedys) H w kanale.
Popatrzyc se jak sie moje dzieci bawia (jedno uczy drugie roznych sztuczek, bija sie o zabawki itp)- nie da sie kurwa opisac slowami przez takiego prostaka jak ja.
alem pierdolnou linijek !!!
PS. (ostatnia moja durna mysl) - a moze teraz mlodziez jest "miekka"? tylko gry, kompy i tablety. Zero normalnego zycia ktore czasami jebie wdupe, a czasami glaszcze lagodnie...????
amen! i na zdrovie ko-faken-ledzy
Z jedynm się nie zgadzam, z tym przytulaniem grubej dupy... nie ma nic fajnego w oceanie tłuszczu :D
Piotrus kurwa nie łam chłopaczyno, ja też kurwa szaleję najchujowsze jest własnie to co opisałeś "powrót do łona matki" - fakt w chuj ciężko o tym zapomnieć.
Obejrzyjcie sobie "Gridlock'd"
http://www.filmweb.pl/film/Klincz-1997-31311
Reorganizacja systemu wartości i pogodzenie się ze sobą bardzo wiele dają, przede wszystkim dają wewnętrzny spokój i jakąś tam szansę na szczęście :)
Jeśli prócz opio w Waszym życiu jest tylko jedna rzecz, na którą czekacie z utęsknieniem, i jeśli ta rzecz może prysnąć bez śladu, macie jak w banku, że gdy pryśnie, wjebiecie się. Nigdy nie sięgajcie po opio, jeśli jesteście samotni lub możecie stać się samotni. Jako że opio to narkotyki samotności, rady te są raczej naiwne i śmieszne. Sama nigdy bym ich nie posłuchała, niestety.
To tyle od babci leiche.
Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid, zastanów się, czy istnieje możliwość, że narkotyk stanie się w Twoim życiu jedyną przyjemnością.
Jeśli prócz opio w Waszym życiu jest tylko jedna rzecz, na którą czekacie z utęsknieniem, i jeśli ta rzecz może prysnąć bez śladu, macie jak w banku, że gdy pryśnie, wjebiecie się. Nigdy nie sięgajcie po opio, jeśli jesteście samotni lub możecie stać się samotni. Jako że opio to narkotyki samotności, rady te są raczej naiwne i śmieszne. Sama nigdy bym ich nie posłuchała, niestety.
To tyle od babci leiche.
leiche pisze:..... Jako że opio to narkotyki samotności, ...
od kiedy pamietam to 70% moich ukluc odbywalo w towarzystwie. po ukluciu tez bylo lazenie po miescie wspolnie z innymi cpunami.
i 70% towaru bylo kombinowane wspolnie z koleszkom - ja mialem chate i bzt, a on reszte...
mysle ze dopuki ostro grzalem - 80% znajomych moich to grzejnicy.
oczywiscie nie mozna ich nazwac "przyjaciolmi", ale chyba tak tez jest w "normalnym" towarzystwie.
takze pani Leiche - prosze nie wypisywac stwierdzen bazujac wylacznie na swoich doswiadczeniach.
(hmm, a moze to teraz sie zmienilo? skoro towar sie przewaznie kupuje samemu, albo tabletki "kombinuje jakos".)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.