Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1791
82%
z wikipedii
63
3%
od znajomi
148
7%
z innych żródeł
172
8%

Liczba głosów: 2174

ODPOWIEDZ
  • 121 / / 0
a uj z waszymi radami, szanse na dostanie opio na rozowa recke mam znikome/zadne?, wiec w gre wchodzi sloma makowa.

kode bralem juz 20x max dawka 600mg i NIC nie czulem, hyhyhyhyh
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
Birdy Nam Nam pisze:
a uj z waszymi radami, szanse na dostanie opio na rozowa recke mam znikome/zadne?, wiec w gre wchodzi sloma makowa.

biedny, to spal sobie brauna
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2067 / 249 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
To niesamowite, nie rozumiem po co próbowaleś kode tyle razy. Jakby na mnie nie dzialała to bym nie wziął trzeci raz, a gdzie tam dwudziesty. Swoja drogą to sloma makowa jest w twoim przypadku jedyną słuszna opcją. Przyjemne dzialanie, do tego dlugie. Mnie zupa z 20-30 głowek maku peoniowego robi jak 300mg kody, więc naprawde trzeba dużo tego ugotowac, zeby sie uwalic, ale warto zważając na to, ze w sezonie mak jest za darmo:)
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 2003 / 121 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
póki ktoś nie skończy z wbitym w plecy szpadlem, przez rozsierdzonego emeryta.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
jacok pisze:
póki ktoś nie skończy z wbitym w plecy szpadlem, przez rozsierdzonego emeryta.
o tak, emerytowane babcie i dziadki bronią swoich ogródków bardziej niż wygłodzony pies kiełbasy

btw, jacok odezwij się na mejl, coś kontakt nam się urwał
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 121 / / 0
gazyfikacja plazmy pisze:
Birdy Nam Nam pisze:
To niesamowite, nie rozumiem po co próbowaleś kode tyle razy. Jakby na mnie nie dzialała to bym nie wziął trzeci raz, a gdzie tam dwudziesty. Swoja drogą to sloma makowa jest w twoim przypadku jedyną słuszna opcją. Przyjemne dzialanie, do tego dlugie. Mnie zupa z 20-30 głowek maku peoniowego robi jak 300mg kody, więc naprawde trzeba dużo tego ugotowac, zeby sie uwalic, ale warto zważając na to, ze w sezonie mak jest za darmo]

heh kolego powiem ci wiecej, ostatnio przed koncertem znowu kupilem thio ludzac sie ze zadziala - w koncu, oh pomylilem sie %-D nie no wiem glupota, a raczej naiwnosc. ta sloma wlasnie wydaje mi sie jedynym w miare dobrym wyborem bo do 'rozowych' opiatow nie mam checi zeby probowac je jakos kolowac. choc ta sloma to tez ciezki kawalek chleba i raczej trzeba by do czech sie wybrac na jakis wiekszy zbior. pzdr
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 2067 / 249 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
choc ta sloma to tez ciezki kawalek chleba i raczej trzeba by do czech sie wybrac na jakis wiekszy zbior. pzdr
Jedzie sie na dzialki i po sprawie. Co roku dzialkowcy mają mniej maku, ale zawsze cos przywieziesz. Łatwo o przypal, czesto ktos sie doczepi, ze chodzisz coagle po dzialkach, albo cos. Jak zobacza, ze ścinasz maki to nikt słowa nie powie, każdy sie boi narkomana :) Kiedys zacząłem opierdalać duży krzak, na dzialce siedzialo kilka osob i wszyscy na mnie patrzyli w milczeniu. Po opierdoleniu makowek spokojnie poszedlem :) Kiedys pojechałem na maki w nocy, myślelem, ze w swietle ksieżyca cos tam zobacze. Niestety nic nie widziałem, ale znalazlem 2 duze krzaki po zapachu opium :) Chyba ze 30 makówek było. Sie ma tego ćpuńskiego nosa :)
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
Też z niecierpliwością czekam na maki. Planuje zrobić w tym roku opium i odpocząć troche od antoniego.
Może kotś napisać jak się ma palone opium do makiwary??
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 2003 / 121 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
jak nie palisz heroiny od kilkunastu lat, to spierdolisz to opium, a nie spalisz. Ja umiem palić hel (choć nie uważam się za specjalistę w tej sztuce, ale raczej sobie radzę) a z opium mam spore problemy, zawsze marnuje. Już lepiej huknąć. Albo, jak nie chcesz, opium + kieliszek ciepłej wody lub wódki i chlusnąć na raz. Działa całkiem nieźle, możesz jeszcze trochę kwasku dosypać.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 3449 / 124 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Ja opium nie miałem okazji stukać, bo robiłem je sam i bałem się puknąć tego syfu którego nie udało mi się oddzielić od mleczka. Więc nie wiem jak działa iv, ale doustnie opium działa naprawdę mocno, zaskoczyło mnie totalnie. Nod po przyjmowaniu czegoś drogą inną niż dożylna jest u mnie ciężki do osiągnięcia, a wtedy przysypiałem dość ostro. Polecam właśnie wypić je wraz z gorącą wodą, smakuje naprawdę tragicznie, ale działa lepiej niż zadowalająco. To chyba najlepsza droga podania poza iv, bo palenie tego jest rzeczywiście trudne.

A w ogóle to trochę się boję, czy tego maku starczy dla choćby połowy forum, widzę jakieś 1000% więcej użytkowników zainteresowanych zbieractwem niż w ubiegłym roku, marnie to wygląda.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.