Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1666 / 268 / 0
Wiem, chciałem tylko orientacyjnie wiedzieć ile 4-CMC się stosuje żeby odpowiednio dobrać (czyli obniżyć) dawkę iv. Kiedyś już puknąłem klefa w trakcie sesji na stymulantach, musiałem przedobrzyć bo poczułem się naprawdę kiepsko, słaby i wystraszony. Ale zaraz poszło jakieś benzo i się unormowało. Teraz liczył bym na trafienie takiej ilości żebym rozjebał się na kanapie na chwilę i rozpłynął a potem mógł kontynuować dokładki stima bezpiecznie.
  • 100 / 8 / 0
Biore escitalopram na codzien. Chcialbym zapodac Klefa w bombce ewentualnie w napoju. Jest sens jakiś w ogole ? Poczuje jakąś dopaminke ? Czy bedzie totalna lipa przez to ssri? Wiem ze to groźne brac leki i narko, ale sami wiecie jak to jest z nami… narkusami. Pozdro
  • 974 / 179 / 0
@bbygang13 jaka dopaminę chcesz poczuć przy 4cmc jak to czyste sero?Nie poczujesz nic przy SSRI i dodatkowo zresetusjesz sobie działanie leku.
  • 1931 / 191 / 0
Gorzej. Możesz dostać zespołu serotoninowego. Będąc na antydepresantach najlepiej odpuścić sobie ćpanie tej substancji. Ryzyko nie jest warte tego że pewnie ledwo co poczujesz i schrzanisz sobie na jakiś czas leczenie.

Do tego biorąc oralnie (najlepsza droga podania 4cmc według większości osób) będziesz miał głównie działanie na serotoninę, a tego przy tym leku odradzam.

Kiedyś będąc na 10mg paroksetyny wciągalem 3cmc i nie czułem za wiele. Jednak trójka mocniej działa na dopaminę, do tego wciągana tym bardziej więc miało to jeszcze jakiś sens (plus ogromną głupotę, ale to było z 8 czy więcej lat temu).

Także odpuść sobie dla własnego bezpieczeństwa i wątpliwej fazy.

Jeżeli już nie możesz wytrzymać żeby wziąć jakiś stymulant, to celuj w substancje które ogólnie mówiąc piłują dopamine (np amfetamina) a serotoniny prawie nie ruszają, jednak i wtedy istnieje ryzyko, nie mówiąc już że z jakiegoś powodu te leki bierzesz, a beta ketony itd mogą tylko pogłębić problem.
Take DXM and Be Happy
  • 1666 / 268 / 0
@bbygang13 widzę że zdania są podzielone, moje jest takie że biorąc antydepresanty waliłem 4-CMC i byłem dobrze zaskoczony tym jak fajnie weszło. Zespołu serotoninowego nie uświadczyłem, ale takie ryzyko występuje rzeczywiście. Moim prywatnym zdaniem jest znacznie mniejsze niż wielu tutaj twierdzi, decyzja należy do ciebie.
  • 3 / / 0
@bbygang13 ja np bralem mocne antydepresanty i jak bralem 4-CMC to dobrze działało tak jak powinno, a żadnych groznych efektów ubocznych pózniej nie dostalem.
  • 447 / 19 / 0
Ostatnio z czwórka miałem do czynienia dosyć dawno. Myślicie,że bombka 200-250 mg i po 1,5 h poprawka 120-150 sniffem będzie ok ?
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 20 / / 0
@up będzie git, 1,5 h to troszku długo jak chcesz utrzymać fazę

Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością czwórki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych? Jak z seksem po tym, w sumie nigdy nie próbowałem - jakich doznań można się spodziewać?

Pytam się, bo przymierzam się do uciech po czwórce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P

Bezczelnie skopiowałem mój analogiczny komentarz z tematu o 3-CMC. Nie chcę robić syfu.
  • 5184 / 916 / 0
Libido jest podobne , zwierzęce . Chyba zauwazyles wplyw na to ? To nawet nie trzeba specjslnie kierowac mysli w ta strone , ale po 3 cmc sprzęt lepiej działa.
Chodzi o wyrzut serotoniny który jest większy przy 4 cmc a to nie ma dobrego wpływu na płonięcie konara .
Ale co osoba to inne odczucia.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 20 / / 0
Nie wiem, jak ostatni raz jadłem czwórkę to było w 2016. Wtedy o tym nie myślałem:P Ale ta pluszowość musi świetnie pod to działać. Miałeś ostatnio doświadczenia z internetowymi vendorami? Czy bądź co bądź lepiej z ulicy brać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.