Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 589 / 1 / 0
Kto Ci dał ten podpis?
Poczytaj sobie temat, to żaden wstyd.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Jak tam u was wygląda sytuacja z Amanitami? U mnie póki co pusto.
Uwaga! Użytkownik aktywacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / / 0
Też nic, u mnie w lasach generalnie prawie żadnych grzybów. Ino kleszcze jak na razie znalazłem.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 157 / 5 / 0
U mnie na sprawdzonej miejscówce brak. W zeszłym roku dopiero we wrześniu wyskoczyły oporowo. Ale klepią dobrze ;).
  • 2538 / 215 / 0
Muj wujek dzisiaj pełno wielkich prawdziwków wiózł. Ale juz wcześniej zbierał. Muchomorki też może juzsobie rosną. Zaraz wsiadam na rower i jadę oblukać :D.
  • 433 / 2 / 0
U mnie rosną już liczne prawdziwki i masa innych grzybów, widziałem też jakieś pojedyńcze amanity tu i ówdzie, niemniej to nie moja dziedzina i ich nie zbieram :) Ale fakt faktem już są.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 2538 / 215 / 0
Lipa byłęm wczoraj i oprócz jakiś gównianych bladych muchomorów nic nie było. To były chyba te czerwonawe bo wygladały jak normalny amanit tylko strasznie blade były. A zjeździłęm trochę lasków :(
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2011 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 25 / / 0
to nie wiem skad wy jestescie xD u mnei w parku nakosilem juz ze 30 sztuk. w lesie bylem (gory sowie) to tez charatnelem. lacznie mam juz prawie setke :)
Psychodelic Tripper.
DMT 4 Life
  • 5921 / 1223 / 43
Widzę , że planujesz niezłe tripowanie ;D Teraz trochę było deszczowo , więc powinno być ich pełno
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2538 / 215 / 0
Kurde dawniej jak muchomory miałęm w 4 literach , i omijałęm je z dalek to było ich od groma , a teraz są mi potrzebne to nigdzie ich nie ma :(
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.