PRL-8-53 działa bardzo subtelnie jego działanie nie jest tak wyraźnie wyczuwalne.
Nie zmienia świadomości, ja nawet tego bosta nie czuję w dawkach około 5 mg.
Za to znacząco wpływa na pamięć, tą długoterminową. Pamiętam np. numery telefonów, które wczoraj użyałem jednorazowo. Kolejny tydzień za mną po przerwie.
Dziś może zmiksuje go z centrofenoksyną. :)
Substancje ta działa w moim przypadku wyłącznie na pamięć i krótkotrawłą i długotrwałą. Wspomnienia przywoływane są w postaci obrazow, dużo lepiej też zapamiętuję się rzeczy ze słuchu.
Miks z centrofenoksyną nie jest synergiczny. Śmiało można łączyć z lekkimi stymulantami ( w moim wypadku EPH).
Negatywnych efektów nie uświadczyłem żadnych.
Biorę przez 2 tygodnie. Dawki to 10 - 15 mg. Wszystko podjęzykowo, jedna dawka z rana.
Proszę o scalenie. :-)
I spodobalo mi się. Po dłuższym czasie stosowania działanie się nasila do pewnego momentu.
Wiedza, rzeczywiście pojawia się w postaci takich flashbacków.
Mi zawsze przypominała się sytuacja w jakiej czegoś się dowiadywałem.
Choć stosunek cena/działania jest zbyt wysoki jak dla mnie, ale na pewno w przyszłości jeszcze spróbuję.
A co chcesz wiedzieć więcej. Zadań konkretne pytania to Ci odpowiem. ;)
Bo np. noopept trochę poprawia tą kwestię, ale nie w stopniu jakbym tego chciał, a dodatkowo w pewnych sytuacjach pogarsza (w tych w których i tak jest źle noop pogorszy, pewnie jest to efekt stymulacji delikatnej-zniecierpliwienia).
Nie zauważyłem znaczącego wpływu na tą sferę. Może delikatnie podniesiona pewność siebie.
Po noopepcie miałem tak samo jak Ty piszesz.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.