Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Na longecity chwalą, efektów ubocznych nie ma (przynajmniej nie większych niż po innych nootropach)
  • 934 / 12 / 0
Ja używam od jakiegoś czasu w miksie z coluracetamem do tego dołączyłem tianeptynę bo mam problemy z depresdją i muszę powiedzieć że to jedyne substancje po których odczuwam zauważalną różnicę i które na mnie wyrażnie działają. Zjadłem setki już nootropów w ostatnich kilku latach wszystko albo zero efektów albo cośnie wartego zabawy tu jest niezły postęp. Sprwnosć psychiczna znacznie poprawiona, potradię np po 3 dniach nie spania i zabawie z alfa pojsc do pracy i w dodatku nie stanowi nic problemu jesli chodzi o ogarniecie logiczne myśłenie oraz pamięć.
  • 31 / 2 / 0
Coś więcej na temat tej substancji, bo będe zamawiał i jakas porcja wiedzy by się dodatkowo przydała, ktoś to bierze regularnie?
  • 278 / 3 / 0
Podbijam.
Prosiłbym o PW ze sprawdzonym sprzedawcą. Chętnie zainwestuje i sprawdzę. Jeżeli faktycznie działanie jest o wiele bardziej odczuwalne od noopepta. Zapewne łączyć z cdp-cholina ?
  • 677 / 1 / 0
podpisuję się! niech jakaś błogosławiona dobra duszyczka podrzuci namiary na vendora! ocalicie mój styrany dekiel i sprawicie, że będę szczęśliwszy!
delikatny jestem na zwale.
  • 867 / 18 / 0
napiszcie juz tutaj, i tak vendor zagraniczny...
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 4 / 0
wiec od jakego vendora...?
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 3 / 0
A więc kupiłem 30x10mg od [cut] ale po wzieciu nic szczególnego się nie dzieje . Gdzie bloomy i flashbacki ? Jaka dawka będzie optymalna by była odczuwalna ? Testowałem noopepty , piracetamy , semaxy , modafinile i nic nie daje takie odczuwalnego efektu, choć mam świadomość , że NZT-podobne substancje nie mają prawa bytu czuję , że mój umysł może więcej. P.S. nie interesują mnie odp typu walnij węża. :motz:
Z góry dzięki za pomoc !
  • 31 / 2 / 0
Bylo juz tyiac postow o tym ze w tabletkach nie dziala jak powinno, kupiles gowno, do tego drogie, i jeszcze sie wkurwiasz - polecam w proszku, wychodzi taniej, a dzialnie 10 razy mocniejsze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.