Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 568 / 30 / 0
To moze inaczej, jaką dawka difenidyny przyjac aby podbilo dzialanie innych rzeczy?
rchiro the best
  • 1343 / 18 / 0
a poza injekcja domięśniowa/ewent. analem, jaka jest sensowna droga jej podania (oczywiscie jak kazdy dysponuje freebase)
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 3959 / 148 / 0
wymieszac z kwaskie cytrynowym w wodzie i wypic.
niedojebanie genetyczne
  • 1151 / 230 / 7
drpepper pisze:
jaką dawka difenidyny przyjac aby podbilo dzialanie innych rzeczy?
Od 5 do 20mg, chyba 15 tak optymalnie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1794 / 124 / 0
Uuu, ktoś tu chyba chce nieładnie zmiksować i potem opierdalać sebixom :cheesy:...
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1151 / 230 / 7
Uroboros pisze:
nieładnie
Nieładnie? Całkiem ciekawy eksperyment jak dla mnie. Antagonizm NMDA = harm reduction ;]
  • 1794 / 124 / 0
Nieładnie, bo nie wolno na nieświadomce ludziom puszczać czegoś takiego; nie wiem czy wiesz, ale dla wielu ludzi miks dysocjanty+stymulanty jest śmiertelny. Akurat dla mnie taki miks jest genialnym rozwiązaniem zawsze, ale ja to ja, mam naprawdę wytrzymały organizm :S.
  • 568 / 30 / 0
A kto chce komus zrobic nieswiadomke? Zamiast 200mg 4fma moge zjesc 120mg i 10mg difenidyny. I oszczedzic towar ktora jest drogi.
rchiro the best
  • 1794 / 124 / 0
Bo pytałeś jaka ilość difenidyny na 10g 3-CMC. Nie sądzę, żebyś sam miał zamiar zjeść te 10g, a nawet jeśli, to chyba lepiej jest dawkować osobno difenidynę i osobno metaklefedron. Ja bym dał 1g cytrynianu difenidyny. Jak zrobić cytrynian masz na forum, poszukaj. I wtedy na każdy gram wychodziłoby 100mg difki.
  • 1151 / 230 / 7
Pojawiły się badania z powinowactwami difenidyny i innych diaryletylamin do receptorów. Wreszcie!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4912077/ Pharmacological Investigations of the Dissociative ‘Legal Highs’ Diphenidine, Methoxphenidine and Analogues
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.