Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
bele pisze:Jak macie wybor to brac to a nie mxp... Bo tego mxp idzie grama zjesc bez wejscia w hole wiec...
soltys94 pisze:Witam, czy difka nada się jako tako by poleciec ciągiem kilka dni na malutkich dawkach? Nie zalezy mi na zadnym nieogarze czy zwiedzaniu kryształowych swiatów, po prostu chce przemyśleć kilka spraw z różnych punktów widzenia i ogólnie zeby milej sie siedziało, ot taki reset, moje doświadczenie z dysocjantami - kiedys sporo dxm, ktore dawno straciło magię, kilka razy mxe. W jakie dawki celować? 50mg? I jak z tym kwaskiem obchodzić sie z tym nowym wynalazkiem? ktoś moglby wytlumaczyc?
Ciągi są spoko ale z microdosingiem, większe dawki na ciągach to imho waste...
W ogl zauważyłem, że oral mi sie przy diff ładuje ze 2h, ale de facto działa mocniej od sniffa przy tej samej dawce.
rastafaray pisze:kwasek cytrynowy byl?bele pisze:Jak macie wybor to brac to a nie mxp... Bo tego mxp idzie grama zjesc bez wejscia w hole wiec...
#mops
bele pisze:byly proby bez i z...rastafaray pisze:kwasek cytrynowy byl?bele pisze:Jak macie wybor to brac to a nie mxp... Bo tego mxp idzie grama zjesc bez wejscia w hole wiec...
#mops
bele pisze:Ja nie wpadlem w hole nawet jak skaralem lufe prochu (kanna) a sort to ten big cristal.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Napisz do mnie na GG kiedys nam cos nie wyszlo :p
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Doustnie za to nie odczuwałem porządanego działania, fajne samopoczucie ale jak dla mnie puste. Za to po podaniu IM. było idealnie.
A no i czy dobrze łączy sie z mj - jak tak to kiedy, na peaku czy na afterglow, czy moze caly czas dopalać
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.