Skoro bufedron jest w Polsce legalny, mogę spodziewać się wjazdu na chatę, czy mogę spać spokojnie? Pisałam maila do nadawcy, nie odpisał mi jeszcze, może dlatego, że weekend.
No faktycznie, jak podajesz imię i nazwisko, to jest mega anonimowo :nuts:
Paczkę poste restante musisz odebrać na poczcie, na poczcie jest monitoring, resztę dopowiedz sobie sam.
@Chusajn - myśl trochę chociaż - co niby komu może powiedzieć imię i nazwisko... gosh. No tak jak mówię - jedynie jak policaje sprawdzaliby bazę danych sklepu pod kątem przelewu na to imię i nazwisko, po czym poszlakami dotarcie do Ciebie...
zamówiłem książki z amazon.com, tematyka okołonarkotykowa (od marijuana horticulture do lsd my problem child) summa 7, płacąc 150$ zostałem poinformowany, iż przesyła potrwa 5 tygodni.
Po 10 dniach została odebrana przez mojego ojca na komisariacie policji, jak to powiedział pan władza (znajomy taty, który zaprosił, żeby zobaczył co synek czyta - tata wie co synek czyta), przetrzepane przez wszystkie urzędy celne, miało dojść na rodzimy komisariat, tam zostać spakowane i wysłane pocztą do domu (czyli jakby nigdy nic, ale w środku plakietka że sprawdzone)
Przy okazji (ale to może być też fantazja mojego taty, bo niby wie o zainteresowaniach, ale srogo się sroży na nie) dowiedziałem się, że ze względu na ruch generowany w sieci i moją ogólną aktywność jestem potencjalnie podejrzany o przestępstwa narkotykowe - czyli kartotekę mam, FBI siedzi w krzakach pod domem. No, to tak w ramach poinformowania - jeśli nie na miejscu, czy złe, to do wyjebania.
Pozdr
A
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.