Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
cepem jesteś ty, zajmij się lepiej swoim leczeniem nerwic i idiotyzmu.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
czuje ktos kaca przy kuracji antydepresantami ?? pozdro
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Co powiecie na temat Citaxinu (citalopramum)? 20mg/d miał ktoś?
  • 4 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mr bond »
zarzywam cipramil od miesiaca pierwszy tydzien 10 mg nastepnie 20mg
-skuteczny na lęki
-narazie srednio pomoga na depresje(jusz nie chce sie zabic ale dalej mysle o innych....)
Uwaga! Użytkownik mr bond nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
paroxetinum pisze:
czuje ktos kaca przy kuracji antydepresantami ?? pozdro
Ale od czego kaca ? %-D

Bo biore paroksetyne, i wczoraj wypilem 3 piwa. I dzis mam kaca 8-(

Rzadko teraz pije (moze raz na tydzien), ale duzo szybciej sie upijam.

Szkoda ze zjadlem caly afobam :/

Rzadko teraz pije (moze raz na tydzien), ale duzo szybciej sie upijam.
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
Moim zdaniem sertralina jest b. dobrym lekiem antydepresyjnym duzo lepszym od citalu po ktorym nasilily mi sie leki.Biore ja od dwoch tygodni, Juz widze efekty - szczegolnie pomaga mi na fobie spoleczna.

Ktos napisal o pernazinum, bralem to w dawce 200/mg na dzien i wydaje mi sie ze dziala przeciwlekowo w jakims stopniu.
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 89 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PocoLoco »
Witam,

jestem w trakcie poszukiwania antydepresanta, który nie obniżał by libido ... znacie jakiś taki?? :-)
Ostatnia dawka niejedno ma imię
  • 682 / 7 / 0
moklobemid :D
Sun Was High (So Was I)
  • 682 / 7 / 0
kurwa teraz biore wenlafaksyne i dalej nie czuje zadnego dzialania, odstawie to gowno samemu i na miecha lub wiecej odpoczne od psychotropow, zreszta teraz biore nawet co drugi dzien - zapominam o przyjeciu dawki (150mg) bo dziala jak cukierki, najsmieszniejsze jest to ze bralem juz kilka antydeprechow:

paroksetyna
sertralina
moklobemid
wenlafaksyna

i jakbyscie mnie spytali czy odrozniam ich dzialanie od siebie to bym powiedzial - nie widze roznicy, dzialaja identycznie czyli wcale, ni to na plus ni to na minus : D odstawie sobie spokojnie, zmienie psychiatre - bo ta sie wkurwi, ze znowu samemu sie lecze %-D za jakis czas cos nowego - moze lexapro, moze slynna fluoksetyna, a moze poczciwa klomipramina - anafranil, zobaczymy, na ta chwile jestem zmeczony tymi gownami - tak, meczy mnie codzienne wybieranie tabletek z listkow :p
Ostatnio zmieniony 07 września 2008 przez NiezdrowyAntoś, łącznie zmieniany 1 raz.
Sun Was High (So Was I)
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
nie dziwota ze nie dziala, jak raz bieżesz raz nie :nuts:
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.