...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Żeby wyjść z dragów potrzebna jest zmiana życia. Tego życia które wprowadziło nas na ścieżkę łatwego relaksu. Znalezienie czegoś co da większą przyjemność od narkotyków. Jest coś takiego ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
WildMonkey pisze:
Żeby wyjść z dragów potrzebna jest zmiana życia. Tego życia które wprowadziło nas na ścieżkę łatwego relaksu. Znalezienie czegoś co da większą przyjemność od narkotyków. Jest coś takiego ?
Nie dam rady. Ważne aby rzucić opiaty i nigdy więcej nie tykać fety. Reszta jakoś ujdzie.

Wczoraj zaaajebiście się latało na dexie!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SixtyNine »
opiate warrior pisze:

Zapewne z Papawerem ;)
O: Poproszę 3 Antidole 15
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
  • 622 / 26 / 0
SixtyNine pisze:
opiate warrior pisze:

Zapewne z Papawerem ;)
Papawer by mi się nie zmieścił do łóżka... Poza tym mam tylko jedną parę słuchawek ;P

Kurwa, ale do dziś czuję dziwne efekty w głowie... Zastanawiam się czy wrzucać dziś znowu bo mnie kusi 450mg...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Wspaniały wierszyk, pani przedszkolanka by ci pogeratulowała.
Rozumiem, że musisz odreagować, bo sobie nie radzisz, ale to nic nie zmienia, i tak jesteś prostak.

I jak napisał timless, faktycznie lepiej było z toba jak ćpales browna, przynajmniej na forum, nie byles taki bunczuczny..
Ciekawe, czy dasz sobie radę z herą jak z kodeiną ci nie szło..

Ja życzę ci powodzenia. Jak najbardziej szczerze.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JABLOCZNIK »
przynajmniej wziol i napisal ze sie odtruwa. I ze dalej pisze, bo malo ludzi zaklada temat na temat swojego rzucania obojetnie czego - to znaczy tematu w ktorym sam opisuje swoje problemy.

Jak sie dziwicie ze on nie ma humoru to wy jestescie naiwni - qrwa przeciez napisal ze robi sam sobie DEtoks to troche wplywa fizycznie i psychicznie.

A co do pieniedzy na towar . takie odkladanie to chyba pare razy w roku zeby komus odsprzedac. niektorzy tam maja sposob zeby sobie na rano odlozyc. Bo ja to wszystko przecpywalem i pieniadz dalej przez dzien zarabialem ile da sie nacpac .
Uwaga! Użytkownik JABLOCZNIK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
No i co? Tez trzymalem kciuki za opiate warriora, ale z opisu widac, ze polecial znowu! Sory, ale musze to napisac: A NIE MOWILEM, ze tak bedzie? Mialem racje niestety. Wcale sie z tego nie ciesze, bo trzymalem za niego kciuki jak kazdy, ale bylem na 99% pewny, ze nie rzuci tego i tak tez sie stalo niestety. I nie pisz codeinowy chlopaczku, ze masz 20 lat, bo jak sie zarejestrowalem na forum w styczniu 2006 (czyli niecale 2 lata temu) to miales 16 czy 17, wiec teraz mozesz miec co najwyzej 19. I nie pisz wiecej gowniarzu do ludzi per synku, bo jak paliles brauna i myslisz, ze jestes wyzej w hierarchii to sie mylisz. Nie jestes, a tak naprawde jestes zerem. Nie mowie, ze wszyscy brauniarze to zera (cenie np. mecenasa), ale ty to juz naprawde jestes dno.

Edit: Wytlumacze ci dlaczego uwazam cie za dno. Wiadomo, ze kazdy narkoman klamie, ale po co tu na forum klamiesz? Podam ci przyklad. Najpierw piszesz, ze zarabiasz legalnie na swoj nalog i spokojnie ci wystarcza, a potem sie przyznajesz, ze okradales rodzine, wynosiles z domu rzeczy, kradles w marketach. Takich sprzecznosci w twoich watkach jest mnostwo. Przestan zyc w swiecie iluzji dzieciaku! Przynajmniej na forum nie pisz dyrdymalow!

Edit 2: Sam uwazales sie za zero, a twoj tekst brzmial: Chcialem byc hero, ale towar zrobil ze mnie zero. I tak jest niestety. Zreszta podejrzewam, ze conajmniej polowa forum cie nie lubi (podejrzewam, ze wiecej niz polowa), ale mniejsza z tym. Dla mnie jestes dalej codeinowym chlopaczkiem i zerem kompletnym.
Ostatnio zmieniony 13 października 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ballek »
boshe!

nie dość, że się odtruwał w luksusie metadonu to jeszcze wytrzymał w (semi)trzeźwości...ile 5, 6 dni?
opiat łorior, masz mięciutką dupe i z pewnością kostucha ma Cię już na swojej liście

uświadom sobie wreszcie, że wdepnąłeś w gówno z którego wychodzą najlepsi
jesteś najlepszy?

zaciśnij dupe i idź prosić o pomoc do tego "okropnego" monaru. bo sam sobie rady nie dasz

i posłuchaj mnie, bo ja jestem z tych najlepszych
  • 622 / 26 / 0
Chuj w Ciebie wbijam Gargamelu, i w Twoje zdanie. Idź kurwa lepiej smerfy łap. Spróbuj kurwa ćpać legalnie jak musisz kurwa wydać 80zł na dzień? Ale nie... bo Tobie to kurwa wystarczy 14zł, kupujesz 2 paczki Tramalu i jesteś happy nie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.