Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 133 / / 0
Czy ta twoja miejscówka nie jest może z mazowieckiego, też ostatnio opakowania po energetykach widziałem + od chuja kiepów.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Jak najbardziej z Mazowieckiego, rzut beretem od Stolicy (nie Kampinos).
  • 133 / / 0
Kambodża mówi ci to coś? rzut beretem od wwa by się zgadzało, kierunek południowy.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Nie Aleksandrów. Trochę dalej. Palestyna - mówi ci to coś?
  • 133 / / 0
Niestety nie wiem ale wygląda na to, że to jakieś dzikie rejony xD myślałem, że kambodża to już koniec świata a tu zdziwko :-D Jak byś mógł to byś mi chociaż z grubsza podał lokalizacje bo jestem bardzo ciekaw. Co do kambodży to miejscówka oblegana wiem co najmniej o 20 osobach co znają tą miejscówke a ile ludzi zna poza tymi osobami to może się trochę uzbierać ale i tak w sezonie daje rade się uzbierać co wypad porcje na tripa.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Palestyna, to lokalna nazwa Celestynowa. Tyle z grubsza, bo łąk w okolicy masa, ale precyzyjnie nie zapodam :-p
  • 144 / 6 / 0
U mnie już absolutny kurwa koniec sezonu bo śnieg. 15 cm dokładnie :#: .
Kurwa, nawet okna mi się nie otwierają :wall:
– Tak więc zos­ta­liście bez po­cie­chy ducho­wej?
– Jest wódka.
~Andrzej Sapkowski
  • 133 / / 0
Dzisiaj ostatni raz w tym sezonie byłem a wynik to 49 sztuk całkiem całkiem patrząc na cały sezon gdzie to był średni wynik przy odwiedzeniu łąki.
3D w HD
  • 143 / 1 / 0
kambodża, palestyna... ja w abchazji zbieram :D i El Dorado raz :-D snieg spadł i w nocy poniżej 0, jak sie ociepli w grudniu to coś tam się skubnie jeszcze ale to już posezonowe końcówki będą najwyżej.
  • 133 / / 0
Dzisiaj lód był na trawie ale mimo to było widać, że spora część grzybów wyrosła w przymrozek.
3D w HD
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.