ODPOWIEDZ
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
jaitylkoja pisze:
[ external image ]

ale pale coraz mniej ostatnio
O to to, nie palę za wiele aktywnie (za to biernie w chÓj), ale czasami domowy skręcik z powyższego tytoniu wypalony w ciszy i spokoju to jest to, czego trzeba żeby zebrać myśli. Do tego tytuniu nie umywają się żadne papierosy.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mindtools »
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Napoczatku poltorej roku davidoffy jak były po 7zl (czasem czesterfildy) potem palmale bo wszystkie fajki bardzo porozały.... a teraz 66 bo sa super naserio i dosc tanie
Destination Unknown
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
uczyłam się palić na davidoff'ach. potem przeżyłam zafascynowanie l&m'i, następnie west'ami ice'ami, następnie slim'ami mentolowymi, na końcu marlboro.
obecnie palę na zmianę: marlboro light'y, camele lub pall mall'e. a w ogóle to rzucam.

p.s. co do tytoniu o nazwie 'drum' to właśnie czeka na mnie świeżo skręcony papieros z tegoż materiału. nawet i dobre to, ale jak dla mnie tylko okazyjnie.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluebird »
Marlboro Lighty to jedyne rozsądne rozwiązanie... dla urozmaicenia Diarumy Cherry od czasu do czasu.
Za to nie moge pojac co ludzie widza w pall malach czy jak to sie pisze nie sprawdze nawet bo mam te szlugi w totalnej pogardzie suche to i obrzydliwe w kazdym wydaniu niezaleznie light czy czerwone i jeszcze jakis kretyn zrobil opakowanie-pralke. Jak powidzialem w glowie mi sie nie miesci jak ktos moze to jarac z bananem na twarzy... chyba ze jest sado maso.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Diarumy, Davidoffy Gold.
Ostatnio przy "biedzie" kupiłam L&M, oddałam Billowi %-D, potem kupiłam Pall Malle, nie były najgorsze.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluebird »
widać w jakis sposob umknelo to twojej uwadze mowie ci... te pall male napewno byly zle :p
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
pall mall red l&m red to kiedys teraz camele tylko filtr musze urywac no i lucky strike fajki ktore nie zeszly na psy palilem multum od mocnych poprzez guliwery dobre fajki m,ialy moc jak 3 mocne naraz a sa po 4,50
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cotton88 »
Najczęściej L&M blue, West Ice, Viceroy blue.
Ale smakują mi też Davidofy nie wiem jak się pisze, powiem wam że na grzybach są zajebsite :D
Mallboro też dobre, jak się truć to już czymś dobrym nie :)
  • 140 / / 0
Pall Malle są zajebiste, jak Ci nie smakują to coś jest nie tak z Tobą %-D
L&M - klasycznie, jakieś mentolove, np. Cristale też nie są złe. Do tego wczoraj próbowałam DownTown'ów, posmakowały :-) Tylko wszystko light blue, prócz mentoli.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.