Stawiam że to przez używanie dużych ilości tabaki parę lat wstecz. Np. teraz jak mocniej snuffne wszystko leci do gardła , kiedyś pięknie siedziało w nosie :(
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
(No i modne chyba wśród gimbusów, ale to in minus akurat poczytuję ;))
A lansowanie się z tabakami w galeriach mnie irytuje, bo dowalają kosmiczne ceny tam, rzędu 300% allegrowej często, mają zwietrzałe egzemplarze raptem paru najpopularniejszych smaków lub jednego brandu (typu znienawidzone przeze mnie WoSy) i przez to zniechęcają i smakiem, i ceną do całej kultury tabaczanej, jako czegoś "ekskluzywnego" (bo drożyzna) i "konserskiego" (bo zwietrzałe i przeciętne tabaki są postrzegane jako "trudne w odbiorze/dla koneserów" jak już ktoś się zdecyduje kupić).
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
Najważniejsze żeby był słabo wyczuwalny mentol. Kupiłem już dwie tabaki i tego nie da się wciągać.
Dobrze jak by miała jakiś fajny posmak. Cena nie gra roli :-)
Po co wogóle wydłużać kreski innych substancji? Nie lepiej to wciągnąć jak najszybciej i mieć z głowy?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Duce pisze:Po co wogóle wydłużać kreski innych substancji? Nie lepiej to wciągnąć jak najszybciej i mieć z głowy?
ps. dzięki wszystkim za pomoc w wyborze tabaki, poczytałem jeszcze trochę opini w necie i kupiłem ozon cherry i apple -samuel gawih
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.