ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
własne z rout 66 czerwony(wysuszony "do ostatniej nitki") no i tutki też czerwone z routa.
Ja się ledwo napalam, paląc nawet 15-30 szlug na dzień, a za to moi kumple się dławią tymi papierosami
  • 2 / / 0
racja route ususzony najbardziej daje w płucko :)
  • 71 / 3 / 0
Dla mnie to najmocniejsze były Popularne bez filterka,Męskie,Fajranty.Były też ruskie cygary bez filtra z takim dziwnym kartonowym ustnikiem to były najmocniejsze jakie paliłem
  • 129 / / 0
Męskie bez 2 zdań. :cool:
  • 48 / / 0
Męskie bez filtra :D
  • 359 / 10 / 0
"Mocne" jak sama nazwa wskazuje - świetne są i opłacalne przy aktualnych cenach fajek.

Noi oczywiście "Męskie" ale jako szlugi bez filtra dla mnie są na straconej pozycji.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 34 / / 0
Jin Lingi
  • 29 / / 0
z filtrem fajranty czarne, bez filtra meskie:)
  • 39 / / 0
Co tu taka cisza od prawie dwóch lat? Najmocniejsze moim zdaniem to po prostu Mocne. Nie żadne Ekstra Mocne, ani Popularne. Z resztą z tego co pamiętam (już nie palę) to właśnie Mocne miały najwięcej nikotyny i smoły.
Uwaga! Użytkownik Zdunek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
stare Jin Lingi bo te teraz raz kozaki raz średniaki ;-) mocny i popularny się chowają
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.