Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3455 / 1123 / 0
Na podstawie własnych doświadczeń okazało się, że w takiej prędkości jak rośnie tolerka w takiej i spada. Obecnie jestem na 225mg i czuję efekt przeciwlękowy, dodając drugie tyle czuję wyraźny efekt antydepresyjny.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1360 / 179 / 0
Ja pierdole, jaka dzieciarnia się robi na hajpie to glowa mala. Mowia żeby nie leciec w ciągu to nie dociera. Pregaba fajnie działa z alko 2 razy w tygodniu max. A jak zrecie na potege to zdychajcie szczury.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 3455 / 1123 / 0
Hola! Przecież pregabaliny NIE STOSUJE SIĘ DORAŹNIE! Zwróć uwagę, że znakomita większość userów bierze ją leczniczo i dzieli się swoimi doświadczeniami, podczas gdy znikomy procent eksperymentuje lub widzi przyjemność w ćpaniu tego leku na potęgę, robiąc to poza wskazaniami lekarza.

misspillz.blogspot.com
  • 1070 / 137 / 0
Czytalem ostatnio w jakims opracowaniu, ze pregabalina brana codziennie polepsza swoje dzialanie. Ciekawe jak to sie ma do zapierdalajacej tolerki. Oczywiscie mowie o leczeniu, a nie cpaniu.
  • 702 / 58 / 0
^ bzdura.
to tak jakby klon polepszał swoje działanie jak się bierze codziennie.
  • 2897 / 619 / 10
Zrobiłem sobie miks pregabalina + klonazolam, o wiele bardziej przeciwlękowo, nie czuję większej sedacji
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1070 / 137 / 0
28 listopada 2017Thermoc pisze:
^ bzdura.
to tak jakby klon polepszał swoje działanie jak się bierze codziennie.
Tak pisało w poważnym opracowaniu naukowym:D Jak będę miał czas poszukam i wrzucę tu. Dla mnie to też bez sensu. Z tym, że pokrywa się to z tym jak lekarze karzą ją brać.
  • 702 / 58 / 0
moze to jakaś propaganda farmaceutyczna, bo prega przynosi duże zyski heheh
  • 3455 / 1123 / 0
Czytałam coś podobnego, mianowicie, że pregabalina w pełni rozpościera swoje skrzydła po ok. 10 dniach.

misspillz.blogspot.com
  • 1360 / 179 / 0
28 listopada 2017misspill pisze:
Hola! Przecież pregabaliny NIE STOSUJE SIĘ DORAŹNIE! Zwróć uwagę, że znakomita większość userów bierze ją leczniczo i dzieli się swoimi doświadczeniami, podczas gdy znikomy procent eksperymentuje lub widzi przyjemność w ćpaniu tego leku na potęgę, robiąc to poza wskazaniami lekarza.
Jak masz leki, nerwice to można brac. Jak chcesz leczyc narkomanie lekami to nie. Ja nie wiem, cpuny mysla, ze znajda swietego graala, który nie będzie uzaleznial, będzie powodowal, ze będzie się tak czul jak chce i caly czas dzialal tak samo. Nie ma tak, zacznijcie scierwa pracować nad soba a nie leczyc narkomanie lekami, nie tedy droga.
mój mail: maykel855@gmail.com
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.