Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3239 / 552 / 0
Ona mało uzależnia przy dawkach 300mg hehe. Przy 1200 jest totalna zależność i niezly rozpierdol ale zabawa była świetna niezaprzeczalnie jej niezaluje ale już koniec imprezy. Im szybciej tym lepiej bo taki sam profit mogłem uzyskać zostając na dawce 300-450 nie dążąc po prostu wyżej do tej dziwnej przyjemności która zanika chcąc nie chcąc z tolerancja.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3455 / 1120 / 0
Rozgraniczmy uzależnienie jako patologiczne dążenie do przyjemności a zależność lekową. Tutaj zależność lekowa wchodzi w grę. Uzależnienie masz na drugim miejscu.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3588 / 583 / 1
@pomasujplecki ej, a nie raczej z benzo lepiej schodzic pregą niz odwrotnie? Albo mam za słabe uzależnienie... :P
perwersyjnie drazysz temat odstawiania pregi ciezkimi lekami %-D :bongo: zadżezuj sobie może?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3239 / 552 / 0
Nie nie ja to lubię raz dwa zamieniac uzależnienia jedno na drugie żeby się nie męczyc z odstawkami hehe jak rasowy politoksykoman, i do benzo bym miał znowu świetna wymówkę a rok nie było wrzucane hehe %-D
Nie no rzeczywiście może jednak wezmę buszka i zluzuje kombinatoryke :bongo:

• 3588 / 583 / 1
zartowalem z tym jaraniem, nie wiem jak to jest bo nie przejadlem tyle tej pregi co Ty.
Co najmniej jakby oxan odstawiał fenta

• 3455 / 1120 / 0
W szpitalu doc odstawiał mi 600mg brane przez ok. roku w 2 tygodnie, ostatnie dni były ciężkie, ale trwało to relatywnie krótko i nie było takie tragiczne. To moje osobiste doświadczenie. Teraz byłoby znacznie ciężej.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3239 / 552 / 0
Retrowirus ja nie jaram i wgl zero używek aktualnie tylko 3 leki biorę i chce zostać w dość szybkim czasie tylko na paroxetynie.
Misspil jeśli musiałaś leżeć na oddziale to raczej ciężko tu mówić o braku tragiczności odstawienia.
Ja to wszystko elegancko i w domu i do roboty chodzę i normalne życie prowadze, to jest dopiero wyzwanie.

• 1 / / 0
Mi w odstawieniu pregaby i klonów bardzo pomógł buch, wcześniej bardzo mało i rzadko palilem, bez klona nie mogłem zasnąć ale zamieniłem to na wiadro i normalnie zasypiałem
  • 3588 / 583 / 1
I tu bym nieśmiało postawił tezę, że nie próbowałeś jeszcze się z nią rozstać. To, że miska odstawiła w szpitalu o niczym nie znaczy. Możliwe że akurat leczyła jakiś epizod choroby i siedziala tam 2 miesiące, zas wątek pregi byl poboczny. Jesli zaprzeczy- znaczy ze odstswili jej nie to co trzeba :p
Ja bym obcinał dawki zamiast szukać mozgotrzepa.
Nie rob dramy - to nie fentanyl! :krowa: :hel:

• 92 / 11 / 0
Biorę pregabalinę od wielu lat, wcześniej 600mg, teraz mam rozpisane 300mg ale przy dużych lękach sobie dorzucam jeszcze jedną. No i właśnie, bo ja to się za bardzo nie znam - czy wsypana pregabalina pod język szybciej wchodzi? Czy to jakieś placebo u mnie? Poza tym, że jest ohydna w smaku to zawsze wydaje mi się, że po chwili jestem spokojniejszy. I trochę lęki puszczają.

Kiedyś wsypałem tak dwie tabsy - to było dobicie do 900mg tamtego dnia i odpaliła mi się jakaś konkretna depersonalizacja i trochę to trwało
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.