Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 402 / 69 / 0
@hyperrealowicz/Mondeeste/no

Nie wiem ile dokładnie ale jak mi się ostatnio skończyła paczka lineforu to 5 dni nie spałem.
Po prostu nie szło... dziwny skutek uboczny. Miał ktoś też tak?
  • 554 / 138 / 0
Jak długo utrzymuje się u Was skuteczność dawki terapeutycznej przeciwlękowo ? Chodzi mi o ilość dni/tygodni na stałej dawce.
  • 217 / 117 / 0
19 maja 2020Mondeeste pisze:
Ile czasu utrzymują sie objawy odstawienia pregabaliny?
czasami 2 lata nawet, czasami 2 dni. wyszukaj sobie na youtubie 'lyrica withdrawal' i poogladaj filmiki ludzi, ktorym pregabalina totalnie rozpierdoliła układ nerwowy i po roku nagrywają filmik, w którym łapy im się trzęsą i płaczą, a i tak mówią, że jest całkiem nieźle
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Z czym polecacie łączyć pregab w celach leczniczych? Obecnie biorę 150-0-150 albo 4x 75 w zależności od dnia. Elokwencja na plus, kreatywność również. Chciałbym jeszcze coś dorzucić, aby nie ciągnęło do MJ i wzrosło skupienie w ciągu dnia, póki co pojawia się duże wyluzowanie. Chociaż stosuje dopiero miesiąc :)
Pozdrawiam!
  • 402 / 69 / 0
@NegatywneWibracje
Zredukowałem do 3x300mg i jest dobrze. 900mg/d to też za dużo ale nie to co 3g/d tydzień temu tak brałem przez pewien okres .I ładnie szumi i płynie dzień.
  • 1070 / 137 / 0
20 maja 2020DarkKnight147 pisze:
Z czym polecacie łączyć pregab w celach leczniczych? Obecnie biorę 150-0-150 albo 4x 75 w zależności od dnia. Elokwencja na plus, kreatywność również. Chciałbym jeszcze coś dorzucić, aby nie ciągnęło do MJ i wzrosło skupienie w ciągu dnia, póki co pojawia się duże wyluzowanie. Chociaż stosuje dopiero miesiąc :)
Pozdrawiam!
Z benzo albo alko %-D A serio to najlepiej jakiś nootrop. Agmatyna jest ciekawym środkiem, potrafi w pewien sposób zahamować rozwój tolerki. Poczytaj o niej, myślę, że do pregabaliny też by się sprawdziła. Wielu osobom podbija ona dość mocno działanie np. phenibutu, więc eksperymentuj ostrożnie. Poza tym sama w sobie daje ciekawe efekty. Kiedyś ciężko było dostać w PL, obecnie nie ma problemów.
  • 16 / / 0
Dzięki za info Dash =)
Akurat swego czasu sporo Agmatyny przerobiłem, ale stricte pod kątem "pompy" na siłowni :) Z połączeniem z nootropami masz jakieś doświadczenie? Testowałem kilka jeszcze przed pregabą to najbardziej byłem zadowolony z Noopeptu w proszku w dużych dawkach xD
  • 23 / 2 / 0
Pytanko. Jak oceniacie mix 150mg wnlafaxyny rano, pregalaina 150-0-150 plus mitrazapina na sen. Od jutra na poważnie chce wdrożyć takie leczenie odstawiając alko i redukując benzo (konkretnie 2mg alpry per dey). Ogólnie mam nerwice ale wiadomo depresja napewno się pojawi w skutek odstawiania alko i benzo. No i czy nie spuchnę jak prosie bo i tak już ważę około 110 przez te browarny i niezdrowe żarcie. Co sądzicie?Dzięki
Uwaga! Użytkownik PaVlo1702 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 526 / 0
Agmatyna podbiła działanie baklofenu i pregabaliny, jak zmixowałem te 3 substancje i trochę za mocno poszło bo przedawkowałem baklo. %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 16 / / 0
Ile agmy wrzucałeś? Jak to najlepiej łączyć? Kiedy brać agme jeśli naczczo biorę pregab i jakie ilości na start 0.5g będzie optymalne? W baklo się nie pcham =)
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.