Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Wiele osób porównuje jej działanie do alkoholu. Podniesiona samopoczucie czy zataczanie się. Niestety nie u wszystkich ten efekt występuje. Niektórzy raportują tylko o złym samopoczucie, zawrotach głowy i problemem z błędnikiem.
Natomiast efekt wspólny dla obu tych grup użytkowników są niewyrażne, "mroczne" cevy. Często ludzie wspominają o obrzydliwych robakach, chociaż zdarza się, że ktoś ma cevy zbliżone do DXM.
tylko wymieszaj w miare dobrze
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
11 grudnia 2025Devixo pisze: @mothyl tak, ewentualnie możesz też ten proszek na kalke dać i w ten sposób na pół podzielić, chociaż to wiecej jebania.
tylko wymieszaj w miare dobrze![]()
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
przeniesiono do odpowiedniego tematu -detronizator
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.