Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 19 / 7
https://www.youtube.com/watch?v=2EkpKuiCm3M
Postuje bardzo rzetelny filmik edukujący w zakresie tego tematu.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
AnalogCzlowieka pisze:
Jest ktoś kto stosował wino i może polecić do niego jakiś dobry suplement na stawy? Leci teść enan i planuję dorzucić winko.
To deka posmaruje fajnie stawy :-p
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1 / / 0
Cześć.

Sprawa wygląda następująco.
Przypuśćmy, że mamy Enantan testosteronu, Propionate, obojętnie jaki estr testosteronu w formie czystego proszku, który należy przygotować do iniekcji.

Wiadomo, że estry testosteronu rozpuszczane są w tłuszczach.
Zatem, w jaki sposób przygotować, żeby nadawało się do iniekcji ?

Myślałem żeby użyć np do zrobienia ok 100ml :

- 73ml oleju sezamowego
- 10g propionate testo
- 5ml alkoholu benzylowego
- 15ml benzoesan benzylu

Wystarczy ? subst konserwujące ok wsio co ?

Wszelkie informacje bardzo mi się przydają. Dziękuję bardzo!
  • 48 / 6 / 0
Co do stawów, jeśli się nie chce pakować od razu z grubej rury, to są jeszcze sarmy, ostaryna dobrze się sprawdza w tej roli i ogólnie niezły środek, ale trzeba być przygotowanym, że może zablokować. Także clomid w pogotowiu powinien być.
  • 11 / / 0
Witam. Ćwiczę na siłowni już parę ładnych parę lat. Zachrowalem na depresję endogenna i pomału już z tego wchodzę. Biorę anafranil, mianseryne i pernazyne. Przez te leki się trochę zalałem. Chciałbym wrócić do formy z przed chorobska. Próbowałem spalaczy, ale one nasililay mi tylko lęki. Dużo pozytynego czytałem MK-667. Moje pytanie jest następujące: Czy będą jakieś przeciwzskazania abym mógł to wziąć ?
  • 5299 / 104 / 0
Ja Ci powiem tak, jak ja to widzę. Ćwiczyłeś, trenowałeś, to wytrenuj sobie psychikę, bo to w głowie siedzi. Patrz co robisz: coś Ci poszło nie tak w życiu i żresz jakieś paskudztwa, że niby to ma pomagać. Proszę Cię: to siedzi w głowie, w Tobie, a nie w jakiś prochach i jesteś to w stanie bez nich załatwić. Raz jedne prochy, raz drugie, co jeszcze? Co do przeciwwskazań to nie wiem, bo się na tym nie znam. Co do wcześniejszych: przemyśl to bo warto
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 122 / 7 / 0
To po prostu szukanie prostszego wyjścia.
Zarzucę magiczną tabletkę/proszek i mam spokój. Po co komu wysiłek?

Daj mu spokój Pill, pozwól mu się dalej oszukiwać.
Tabletki wszystko załatwią za ciebie, spoko, nic nie musisz robić.

A jak już dadzą, to więcej zabiorą. Tak serio.
To samo sterydy, spompujesz się w miesiąc, ale po miesiącu nie brania i bez ćwiczeń, jesteś pizda.

Co innego naturalna droga, wtedy i pare miesięcy przerwy po rocznym treningu wyjdą ci tylko na dobre.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
GetBuzzed pisze:
To samo sterydy, spompujesz się w miesiąc,.
Nie kazdy zre tylko mete i dlugie estry tescia by zalewac sie woda ...
  • 42 / 1 / 0
Aktualnie mam +- 100kg. Nie narzekam, ale chciało by się szybciej i lepiej.
Na pierwszy cykl/kontakt z saa. Prop 100mg/e2d przez 6-8 tygodni?
Szukam czegoś mało inwazyjnego. Krótki okres i odlok. Jakieś sugestie?
Jak mocnyh bóli po iniekcyjnych można się spodziewać po krótkim estrze? Będę w stanie wytrzymać fizyczną pracę przez 8h na nogach?
Uwaga! Użytkownik seniorr jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 18 / 0
Cykl ok. Ból po iniekcji raczej kwestia osobnicza, zależy też od labu. Ja osobiście nie odczuwam żadnego dyskomfortu czy bólu, wale w udo.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.