Sfd.pl dział doping. Tam znajdziesz obszerne info..
02 lipca 2017Zgienty pisze: Zrobi mi ktoś tutorial do świata koksu? Będę wzdzięczny, karma, opieka, porada. Chodzi głównie o legitne info, if you know what i mean...
Chodzi o to, byś najpierw wydoił z organizmu co się da, wtedy suplementacja SAA ma sens.
03 lipca 2017hapter pisze: Cwiczyles już coś, czy od razu na koksie chcesz lecieć?
Kurde na tej stronce sfd jest tak to chujowo zrobione, zero przejrzystości. Nie to co u nas. Widać ćpunki są bardziej ogarnięci od koksiarzy. Nie mają tam jakiegoś działu sprzedawcy+?
Fajnie było by być takim rozjebanym mutantem.
Jak kreatyna to cm3 z treka ( jabłczan ) , oczywiście może na Ciebie podziałać troszkę inaczej, niż na mnie ( widoczne efekty, siłowo też ładnie poszło ) ale mono na mnie kompletnie nie działa.
Na takie rozjebanie :
* omnadren / test mix ( polecam z podziemnych firm : Nexium, Alpha Pharm, Malay Tiger, Vermodje ) + NPP
Sam omnadren zrobi swoje - to właśnie będziesz wyglądał jak Hulk. Dodany metanabol, troche więcej niż Hulk
Heh swoją drogą kto pamięta tą przeróbkę misia uszatka? "Cztery tabletki metki dla twojej sylwetki." Ja ostatnio do typa: "ale Ci klate wyjebało, co przygrałeś w misia uszatka?" Totalnie nie wiedział o co mi chodzi.
Fajnie było by być takim rozjebanym mutantem.
Sam teść swoje zrobi ( test enan ) , na początku nabierzesz wody ( po prostu będzie widać , że na sucho nie jedziesz ) , do dwóch tyg zejdzie i pracujesz nad siłą / masą - pamiętaj o diecie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.