Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Też widziałem takie info na stronie jednego czeskiego dostawcy.
Ale, ale zanim zbanują chciałbym spróbować tego specyfiku. Nigdy żadnego opis nie próbowałem.
Pasowałoby coś stymulującego i euforycznego, na sedacji mi aż tak nie zależy. Jakieś porady od czego zacząć? Przejrzałem wątek i dużo różnych opinii zatem może ktoś byłby chętny jakiegoś eleganckiego podsumowania dokonać?
Mam zapasy pregabaliny na ewentualną zwałę.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
w tabletki sobie to popakujcie i tyle jeśli tak bardzo ten smak wam szkodzi. ja sobie lubie to pić, po 2 pierwszych łykach kubki smakowe sie przyzwyczajaja. tylko bez cukru, bo to podbija ten niedobry aromat.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Dodatkowo, gdy ugrzanie zejdzie, pozostaje dziwne, nieprzyjemne raczej uczucie, takie wypłukanie trochę. Dodatkowo roślinka ta trzyma wyjątkowo krótko
Edit: może to kwestia tego że czerwony po prostu nie jest dla mnie, może zielony działałby lepiej. Albo ten maeng da czy jakoś tak, podobno mocniejszy, więc można by brać mniejsze ilości co pewnie pozytywnie wpłynęłoby na mdłości. Wszystko to jest możliwe, ale nie zachęciło mnie to drzewko do próbowania raz jeszcze tylko z inną odmianą.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.