Polecam taki mix.
Ja stosuję równolegle a właściwie bardziej na zmianę. Motywacja? Mam tylko mocną sativę ;)
Susz CBD pomaga mi się wyciszyć i zasnąć.
Wcześniej mieszałem te dwa susze przed waporyzacją ale teraz nie widzę w tym sensu, wolę wybrać na co mam akurat ochotę - cbd wapuję codziennie wieczorem a sativę różnie jak najdzie mnie ochota.
Ciekaw jestem bardzo działania odmian z równym poziomem cbd i thc, ktoś próbował?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
67,50 polskich złotych za 2g.
Chyba trzeba samemu popróbować jaki susz podpasuje. Przewałkowałem różne i to co mi pasowało i czułem działanie innym nie pomagało. Nie wiem od czego to zależy, może partie różnią się od siebie a może kwestia organizmu a może placebo ;)
CBD spowoduje zmniejszenie psychotyczności fazy, jej ustabilizowanie.Generalnie dla osób szukających właśnie tego psychotycznego działania THC CBD będzie miało negatywny wpływ na odczucia.
I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja. Fakt, że tyle sklepów w PL sprzedaje kiepski susz (typu 3-4% CBD) w cenie normalnego palenia świadczy tylko o tym, jak gigantyczny jest realny popyt w Polsce na konopie - bo nie chce mi się wierzyć że klienci tych sklepów to w świadomi konsumenci
11 czerwca 2020klejzgoryla pisze: I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
serio stawiasz cenę vs swoje zdrowie?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.