CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
204
29%
2.Cos działa
140
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 711

ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Dobry wieczór. @klejzgoryla Miałem okazję stosować THC i CBD dlatego, że akurat miałem butelkę CBD a palę regularnie. Działało, jednak osłabiało działanie THC.
Polecam taki mix.
  • 40 / 9 / 0
@klejzgoryla
Ja stosuję równolegle a właściwie bardziej na zmianę. Motywacja? Mam tylko mocną sativę ;)
Susz CBD pomaga mi się wyciszyć i zasnąć.
Wcześniej mieszałem te dwa susze przed waporyzacją ale teraz nie widzę w tym sensu, wolę wybrać na co mam akurat ochotę - cbd wapuję codziennie wieczorem a sativę różnie jak najdzie mnie ochota.
Ciekaw jestem bardzo działania odmian z równym poziomem cbd i thc, ktoś próbował?
  • 2877 / 621 / 0
@nezzor1983 Ile wyłożyłeś partnerze pitosu za ten susz którego używasz? I mi by się na zaśnięcie coś przydało poza melatoniną. Dziękuję za wszelkie rekomendacje, ahoj!
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 40 / 9 / 0
@pawoleh666
67,50 polskich złotych za 2g.
Chyba trzeba samemu popróbować jaki susz podpasuje. Przewałkowałem różne i to co mi pasowało i czułem działanie innym nie pomagało. Nie wiem od czego to zależy, może partie różnią się od siebie a może kwestia organizmu a może placebo ;)
  • 610 / 29 / 0
Ja natomiast próbowałem olejku CBD z paleniem, dokładnie wyliczyłem ile potrzebuję kropel do stosunku THC: CBD 2,5:1. Niestety efektów żadnych nie poczułem, może słaby olejek, ale zrobiłem szeroki research żeby na niego trafić.
  • 967 / 243 / 0
Ale co się spodziewałeś poczuć ?
CBD spowoduje zmniejszenie psychotyczności fazy, jej ustabilizowanie.Generalnie dla osób szukających właśnie tego psychotycznego działania THC CBD będzie miało negatywny wpływ na odczucia.
  • 101 / 26 / 0
Dokładnie, po CBD raczej możesz poczuć się jeszcze trzeźwiejszy, niż normalnie - i to nie jest żadna ironia, po prostu CBD jest przeciwpsychotyczne. Może wywołać pewne uczucie relaksu, ale to tyle.

I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja. Fakt, że tyle sklepów w PL sprzedaje kiepski susz (typu 3-4% CBD) w cenie normalnego palenia świadczy tylko o tym, jak gigantyczny jest realny popyt w Polsce na konopie - bo nie chce mi się wierzyć że klienci tych sklepów to w świadomi konsumenci
Uwaga! Użytkownik klejzgoryla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 621 / 0
11 czerwca 2020klejzgoryla pisze:
I w ogóle płacenie za susz z CBD tyle (albo więcej) co za normalny to jakaś totalna paranoja.
True dat. Chciałbym suszu CBD żeby uniknąć trochę krzywych jazd na fazie, ale jak mam płacić kurwa 60zł/g za dobry susz to wolę sobie zamienić CBD na benzo.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 24 / 8 / 0
@pawoleh666

serio stawiasz cenę vs swoje zdrowie?
  • 2877 / 621 / 0
Nie? Używam do tego benzodiazepin, a CBD byłoby jedynie ich zamiennikiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.