Paweł
09 lutego 20214002 pisze: @lufa9999 zly pomysl. ten olej sie nie nadaje do wapowania. kup sobie susz cbd. na FB masz troche fanpage'y, gdzie znajdziesz dobra jakosc w rozsadnej cenie. w suszu, jak i olejkach jest duzo oszukanych wiec kupuj z glowa. przede wszystkim cbd to nie magiczna tabletka, nie licz na fajerwerki. dziala delikatnie i raczej przynosi dlugofalowe efekty po dluzszym przymowaniu. cbd reguluje pewne procesy w organizmie. mam dziwne przeswiadczenie, ze cos nie skumales z tymi jednostkami ;)
Paweł
Paweł
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
miałem to kupić, jednak przy klonach i trampku to pomoże jak umarłemu kadzidło...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.