Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Które lepsze
HHC-P
1
25%
THC-P
3
75%

Liczba głosów: 4

ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mnie tam (i paru dobrych ziomków) cannapuff ładnie klepał. 4 buszki i zajebista faza, bez mega zjazdu. Jedyne co to w ciul długo trzyma i ciężko usnąć (miałem wrażenie, że lata po mnie kołdra ale w przyjemny sposób).
  • 34 / 6 / 0
Testowane hhc-p. Dziwny high. Do pierwszych efektów buch ładuje się dziesięć minut. Jest moc ale brakuje czegoś, co ma marihuana. Po hhc-p jest się zrobionym ale cały czas jakby nie do końca. Występuje też mniejsza klarowność w myśleniu i większe kłopoty z pamięcią. Myśli gdzieś spierdalają niewiadomo gdzie. Ciężko jest się skupić na czymkolwiek nie zapominając o tym. Problemy z pamięcią występują u mnie nawet klilka dni po. Efekty odstawienne to silny głód narkotykowy, apatia, brak motywacji.
Wolę thc osobiście.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 26 / 0
Czy te kannabinoidy są legalne? Nie pytam o źródło ale można w necie znaleźć oferty?

Jakiś czas temu było pełno ofert np hhc-o na popularnym serwisie aukcyjnym. Aktualnie brak jakichkolwiek ofert.
Przedstawienie musi trwać.
  • 194 / 28 / 0
teraz chyba nie sa, ale spokojnie zaraz wyjdzie jakies nowe hhc-ppo czy chuj wie co i bedzie legal przez 3 miechy i bedzie mozna kupic na alledrogo albo innych stronkach
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.