15 marca 2017thepass pisze: Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
Snilem o gosciu ktory mimo ze w mlodym wieku poznal stymulanty, poznał je w towarzystwie ludzi na tyle madrych. To nie jest coweekendowa zabawa, to sa urodziny w najblizszej rodzinie. Potem zobaczyl kilka wrakow i sobie na dluuuugie lata,
Potem przez przypadek poznał Henryka.
Henryk przedstawil sie jako henio i ze mozna go zatrudnic za taniej niz poludniowoamerykanskiego kuzyna. A robi tak samo.
Szybko odjebal tak ze az palpitacji serca dostawał biedny pracodawca.
I tak własnie koncze metafory bo leb mi zaraz umrze. 6miesiecy oszukiwania sie ze jest g. byle pyłek i od nowa. Jak fajka dla palacza, a chuj tam jescze dwie, a chuj jeszcze dzis. a chuj ostatni tydzien.
Rozjebuje nerki nie na zarty. Bedziesz umiał robic go madrze nawet bez wjebania w benzo. Zaufaj, tylko odkladasz jebania sobie zycia.
W efekcie tydzien Z, teraz 48h bez.
Laczna znajomosc. DWA lata.
Ps. Jesli zmniejszanie wychwytu wtornego d daje ci moczoped. Albo z niego NIGDY nie korzystaj, albo sprzedaj szybko nerki. Bo i tak za dlugo nie pomoga.
Do krótkich zabaw z hexem warto być zabezpieczonym przynajmniej w picie nie będące czystą wodą i do tego ładować magnez+potas. Do długich zabaw, ten rc nie jest zalecany.
16 marca 2017Uriel1 pisze:Nawet taki giecik potrafi pokarać, jak się zabezpieczenia akurat skończą, a i zdarzało się, że znajomi z forum odzywali się po worku heksia np. z psychiatryka. Nie warte zabawy, gdy są relatywnie bezpieczniejsze rzeczy.15 marca 2017thepass pisze: Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
Sorrki za post pod postem.
Mam pytanie, wrzuciłam ze 30mg Monster cookie i poczułam pobudzenia, ale ciśnienie mi skoczyło i ręce mi się trzesą, a idę dziś ze znajomymi na miasto i chciałam się pobudzić do gadki i dobrego humoru jak na fecie. Niestety nie udało się to, bo czuję tylko to ciśnienie i szczena mi chodzi. Jak dorzucę po 3h to z powrotem taka lipa będzie i nie osiągnę w ogóle poprawy humoru tylko jeszcze gorzej będę się telepać? Słyszałam dobre opinie, dlatego zamówiłam, ale jak na razie to feta przy tym wydaje mi się mercedesem przy maluchu :-/
Scalono . MrRabbit.
I chuj, miała być lepsza wersja fety, a zostanę z pełnym worem, który zapewne spuszczę w kiblu. Przecież ktoś to testuje, to po chuj sprzedawać takie gówno jak nawet pobudzenie nie jest przyjemne do robienia czegoś bo samopoczucie to raczej dyskomfort niż chęć zrobienia czegokolwiek i rozmawiania.
Wkurwa mam.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.