01 lutego 2019Pudlo88 pisze:Robiłeś je?Sadzisz, że dojdą w naszym klimacie ?30 stycznia 2019krzaku1302 pisze: może podrzuce jakieś propozycję: Strawberry Lemonade, Gorilla Zkittlez, Blueberry OG, Blue Gelato 41, Shiskaberry. (propozycje brane od Barney's Farm w wysoko dajnych odmianach)
01 lutego 2019Pudlo88 pisze: Tak dla odmiany.
Polecam Kushe - jako konsument, bo uprawiać nie miałem okazji.
02 lutego 2019Pudlo88 pisze: Widziałem, że koledze z tematu 8ball dosyć fajnie wyszedł więc poceluje w jakieś "Kushe" ;)
Kushe kushe i jeszcze raz kushe. Moja pierwsza udana uprawa to był właśnie special kush. Późno posadzony, a i tak bardzo fajnie wyrósł. Ogólnie jakoś "dobrze" radzą sobie w naszych warunkach.
Szybko zaczęliście tegoroczny temat, a i widzę, że niektórzy mają już całkiem konkretne plany. Ja póki co wiem tylko, że pozostaje przy starej miejscówce.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".