Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Pozyt pisze:
dzieki a powiesz mi jak wielkie one wyrosna jesli posadze je miesiac wczesniej i wystawie na parapet,czy bede jeszcze cos widział przez okno po miesiacu czy juz nie:/?
Będą wsam raz....około 30 cm
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
outplan sie zmienił... pierdole nie sadze... jak mam sam po polach biegac i sadzic to mam w piździe... to ma w moim przypadku sprawiać przyjemność... Pozatym po co mi tyle jarania?

PS: Wy tez sie nad tym zastanówcie...

IMFO: chyba lepiej zrobic indoora ktory jest wbrew pozora bezpieczniejszy jak sie zachowa pewne podstawowe zasady...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pozyt :) »
idac za rada chce kupic na outa passiona femi,ale myslałem zeby sobie zapylic jedna rosline(zalezy ile wyrosnie tych passionkow),ale chyba nie bardzo bede mial czym(chyba ze sam:/ ) chodzi mi o to czy jesli zrobie to pylkiem z okolicznej dzikiej siejki to czy te nasiona co ewentualnie powsatna(jezeli powstana)czy beda sie nadawaly na nastepny out 2007?czy to bedzie dzialało?
Uwaga! Użytkownik Pozyt :) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Pomyliłeś działy, ale tu masz opisane krzyżowanie z sieją
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10258
  • 9 / / 0
i jeszcze co mnie nurtuje,przeczytałem posty o nawozach,chce zapodac azo i poli ale nie wiem ile i jak czesto na oucie oczywiscie,czyli powiedzmy-1lyzeczka stolowa azofoski od 5 tego tyg- co 3 tyg-przykladowo,bo o to mi chodzi,nie chce spalic krzaczorow i chcialbym zrobic udany debiucik wiec bez nerwow,bo wiezcie ze sam mam ich zbyt mnogo,wracajac do tematu to od kiedy zapodac azo i ile na krzaczora i kiedy przesatac dawac azo i kopsnac poli i tez ile na krzaczora i jak czesto podawac,dzieki wielkie ,cudowni jestescie:P
Uwaga! Użytkownik Pozyt :) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
cannabis 101-sorki ale tyle jest dookola roznych postow ze wymiekam,sorki
  • 9 / / 0
oczywiscie moje pyt dotycza outa a to jak sie nie myle jest outplan 2006,wiec prosze przymykajcie czasem oka na jakies tematy z innej beki,a zwlaszcza ze one poniekad pasuja ten dzial...
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Przecież nie musisz mnie przepraszać ;-) wszyscy powinni dbać o porządek na forum!
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Leonardo da Vinci: "jak mam sam po polach biegac i sadzic to mam w piździe... to ma w moim przypadku sprawiać przyjemność... "

moim skromnym zdaniem zabawa w outdoor to sama przyjemnosc :] w zeszlym sezonie sprawdzalem sie na siejkach, zeby mniej wiecej miec pojecie jak to wszystko sie robi. i musze przyznac, ze to jest ekstra zabawa, naprawde mozna sie wkrecic :) teraz przyszedl czas na prawdziwy cannabis i sadze, ze to bedzie jeszcze bardziej satysfakcjonujace przezycie! pozdrawiam i zachecam jednak do outdoora :]
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 1736 / 18 / 0
no ja bym się wkręcił tylko że:
1.siejka to nie to samo co narkotyczne odmiany
2. Sadzisz na jakiś kurde odludziach i ci konopke moze huj strzelic zawsze i cała praca na marne
3. Niemasz nad tym wszystkim kontroli nawet niewiesz kiedy policja zastuka w drzwi
4. Musisz chodzić kilometry do swoich roślinek - SAM! w moim przypadku
5. Zawsze może sie zdazyć że jakiś sukinsyn ci zajebie roślinki i wszystko się idzie pierdolić

i taka to jest kurwa zabawa... Jakbym sadził z jakimś kumplem tak jak rok temu to bym miał entuzjazmu troche, samemu nie zdzierże takiej odpowiedzialności, stresu i w ogole hujuwka. W dwóch zawsze raźniej było...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.