i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Nie wygląda apetycznie
05 listopada 2020PogromcaDzików pisze: Wątek jakoś przycichł. Zbieracie jeszcze czy już sobie odpuściliście?
Po za tym praca od nocy do nocy
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Ale jak dobrze że chociaż ten psajko jest dostępny bez żadnego ogarniania sprawy.
Będę opisywał raporty.
31 lipca 2021polymerase pisze: No na pewno w tym sezonie muszę odwiedzić magiczną krainę amanity[...]
31 lipca 2021Demis pisze:Wiesz, że mam takie same plany?31 lipca 2021polymerase pisze: No na pewno w tym sezonie muszę odwiedzić magiczną krainę amanity[...]
![]()
@Atropolamine Ehh... No właśnie mam teraz zmywarkę zamiast piekarnika. Poza tym wiadomo że nie zjem gdzieś pod 6 szt. (to dopiero początek) a że nie mam skąd ogarniać sajko to będę kombinował z muchomorem i... może z dexem - lub to i to ; ).
@Demis git lubisz mocne tripy czy lżejsze ? Ja uwielbiam mocarne z dobrym i bezpiecznym s&s i wtedy mogę opuszczać tą planetę XD, u mnie jak trzeźwieje od opio i benzo zawsze włącza się psychodeliczny komandos, nie wiem czemu ale w sumie fajnie bo okres z sajko uważam za zajebisty.
Przed tripem dam znać może się spotkamy w galaktyce xd ale soundtrack ze starego ut wlepi się idealnie no i oczywiście CBL ;333
Amanit nigdy nie jadłem, więc nie wiem do końca czego się spodziewać, więc pewnie na pierwszy raz nie zarzuce od razu jakiejś najwyższej dawki. Ogólnie mam długą przerwę od psychodelików/dysocjantów.
No i dziś jadę do lasu - może coś już wyrosło xd
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.