Nic mi się po tym nie chciało byłem strasznie rozleniwiony, żeby coś wykonać to musiałem się zmuszać. Gdzie po mojej alprze, mi się chce coś robić. Robie to z przyjemnością i wielkim zapałem. Szafo, ja się pytam gdzie ten alakokainamood?
Nic mi się po tym nie chciało byłem strasznie rozleniwiony, żeby coś wykonać to musiałem się zmuszać. Gdzie po mojej alprze, mi się chce coś robić. Robie to z przyjemnością i wielkim zapałem. Szafo, ja się pytam gdzie ten alakokainamood?
Zwyczajny upierdalacz. Po robocie wrzuciłem jeszcze dwa listki, zmuliło konkretnie.
Nie jest, to odpowiednik alprazolamu. W życiu.
Polecam dla tych którzy lubią neuroleptyki, mi w działaniu przypomina chlorlprotchiksen.
A etizolamu potrafiłem ładować po 8-12mg na raz, co nie jest małą ilością.
5 sztuk flualpry dałoby mi chyba jakąś śpiączkę, popieram papiereklakmusowy
Co do sortów to jak były 1mg od ll to dużo ludzi twierdziło, że słabe i naswnne, a tak naprawdę to dawka była dla nich o wiele za duża i normalnie ich składało i urywało film. Ktoś kto to wymyślił tabsy po 1mg a flunitrazolamu po 0.25 nie zdawał sobie sprawy o potencjale tych dwóch substancji. Ewentualnie mu się jedne z drugim pomieszało.
Jak dla mnie substancja równie niebezpieczna co clonoazolam.
Sto razy lepiej zamówić Etizolam jak już chce się coś podobnego do aptecznej alpry.
Etizolam jest zajebisty
Flu-alpra jest chujowa, to typowy upierdalacz, jak wrzucałem do niej jeszcze kode to zasypiałem i potem nawet nie pamiętałem, że jadłem kode tylko te puste opakowania walały sie po mieszkaniu...
Etizolam lepszy
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.