Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Z czego 3h głównego działania i ok 3-5h schodzi.
  • 282 / 6 / 0
Zgadza się. W moim przypadku wygląda to następująco : po ok. 30 minutach już czuć działanie, czyli chęć do zrobienia czegoś, do pogadania i w ogóle taie pozytywne flow się włącza, po jakiś 5h zaczyna powoli schodzić, a po następnej już prawie nic nie czuć.
Mam takie pytanie, czy jeśli biore etizolam, to jak wciągnę parę kresek koksu to coś się stanie, czy raczej nie ma żadnych przeciwskazań?
  • 2428 / 90 / 0
Stymulant nie zadziała albo będzie mocno stłumione działanie miał :) W końcu Etizolam to benzodiazepina więc chyba logiczne
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Chyba jednak się mylisz ;) Jestem po drugiej kresce i czuje działanie koksu odpowiednio do dawki, krótko mówiąc jest spoko : )
  • 2428 / 90 / 0
No to dziwne bo ja wczoraj czułem dosyć mocno osłabione działanie EthCat`a i Mefedronu :)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Czyli po raz kolejny potwierdza się to , że na każdego , każda substancja działa inaczej :)
  • 410 / 8 / 0
a nadaję się to do zbijania ciśnienia na inne dragi? tzn. gdy mnie dopadnie ciśnienie na jakieś stimsy, które bądź co bądź i tak nie klepią już to da radę to zarzucić i ciśnienia nie będzie?
  • 3362 / 351 / 0
Benzo raczej tak nie działa, ale przynajmniej cię uspokoi.
  • 286 / 5 / 0
A jak działa etizolam na pamięc, fla obserwuje jakoby jasność myśli czy to znaczy, że etizolam nie uposledza pamięci jak choćby alprazolam, na wiki pisze, że może działać amnestetycznie
;)
  • 578 / 14 / 0
Re: Etizolam
Nieprzeczytany post autor: fla »
Upośledza w najmniejszym stopniu moim zdaniem w stosunku do pozostałych (alprazolam, midazolam, lorafen, estazolam, diazepam).
Etizalom dobrze mixuje się z yerbą na dzień.
Mix z mj/maczaną też jest dobry, jak z każdym benzo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.