14 czerwca 2019LittleQueenie pisze: W wątki o eti było, że dość słabo działa przeciwlękowo. Wystarczy osobie, która ma 0 tolerancji na benzo? I ile tego etizolamu dawkować?
Tylko to nie jest zabawa dla niedoświadczonych i może spowodować skutki nieprzewidywalne.
Ale tak jak napisałem w takiej kombinacji jest świetnie tylko na początku senność nie do opanowania, która mija z czasem.
Natomiast kwestia zejścia po ciągu to dla tych co nie mają o tym pojęcia niech zapierdalają na odwyk.
Ci co mają pojęcie to zalecam na początku tramal 200 mg, 2-3 razy dziennie 4-6 mg klona i około 35 mg rolek. I koniecznie dawki esci koło 40 mg podzelone 20 mg rano i 20 mg po południu. I należy znaleźć siłe żeby wstawać z łóżka przez pierwsze 2 tygodnie objawy abstynencyjne utrzymują się około 3 m-ce później chyba jest lepiej po ale niekoniecznie dobrze.
Patrzcie koniecznie jeśli to glikol na kolor po rozrobieniu. Musi być delikatnie żółtawy i bez żadnego zapachu. Bo ostatni sort zawierał ketony niewiadomego pochodzenia i wtedy ma dziwny zapach w sensie jak ktoś nie zna zapachu ketonów a jak zna to wyczuje bez problemu a wtedy albo do kibla wszystko ale bawcie się dobrze.
ELO!!!
Żeby nie wpaść w ciąg to sugeruje używanie raz na tydzień max 3 dni. Najdziwniejsze jest to, że nawet nieświadomie zwiększa się dawki jednorazowe i kolejna dziwna sprawa to nie powoduje chęci dorzutki jak kończy się działanie i nie m a efektów zwały na początku później to katastrofa bo próbujesz schodzić tak jak zawwsze reduując i podmieniając na inne benzyny i wtedy zdziwienie następuje bo jakoś nie da rady zejść w ten spoób i czegoś brakuje a brakuje opio...
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
nie piszemy o źródłach poza działem S+//picabia
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.