SlawomirAnonim pisze:Ja piw do flubro nie piłem,ale już przy 10 mg miałem małego blackouta.Mówie do kumpla,że byłem dzisiaj w urzędzie sprawę załatwić,a on do mnie:Przecież ty kurwa tam wczoraj byłeś :P I mały zonk,także uważałbym z tym piwem,szczególnie u nowicjuszy.Według mnie 10 mg to taka górna granica bezpieczeństwa :)
Dodam jescze ze bylem wczoraj na silce po 17 ( po przed wczorajszej dawce 8 mg na sen po psychodelikach z szerokiego zakresu ok.24) i wyniki odrobinke slabsze, socjal natomiast poziom wyzej. No nic dobrze wiedzialem jak dlugo to trzyma ciesze sie tylko z tego jak mi tolerka przez ostatnie lata spadla ;D
Pomimo ostrzeżeń użytkowników z mieszaniem fbz z alko wczoraj namówiłem się na melanż niedługo po spożyciu 16mg. Miało być delikatnie 0,5 na pół, a wyszło jak zwykle.. po 2 następne połówki trzeba było lecieć do nocnego. Żeby było mało to w trakcie picia dorzuciłem 100mg 2fa (co by mnie nie pozamiatało zbyt szybko), a później kolejne 16 mg fbz gdy w ruch już poszła trzecia flaszka.. Żadnego urwanego filmu nie doświadczyłem... klasyczna najebka z efektem lelekiego spida po 2FA... ba nawet rano obudziłem się bez kaca (po 6 godzinach snu).
i wiecie co? Chyba dopiero dzisiaj rano jak wstałem poczułem działanie tego benzo - jeszcze nigdy nie byłem taki miły dla domowników. Dla każdego zrobiłem obiad, dom posprzątałem i do tego naprawiłem pralkę :D
W następny weekend spróbuje solo 32 mg, zobaczymy jak posmyra
Wczoraj sprobowalem dzwiny mix - mianowicie 2-oxo-pce ( z mg 30mg, ale trzeci dzien z rzedu wiec tolerka jest) + (knock outa w tym : Fenibut (B-Phenyl-Y-Aminobutyric Acid)
GABA (Gamma Aminobutyric Acid)
Świeżbiec właściwy ekstrakt (standaryzowany do 98% l-dopa)
5-HTP (5-hydroksytryptofan)
Pikamilon
Waleriana ekstrakt (z korzenia)
(Min. 0,8% kwasu walerianowego)
Ekstrakt 4:1 z Szyszek Chmielu
L-teanina (5-N-etyl-glutamina)
Sulbutiamina
Melatonina - o to glownie chodzillo a nie mialem solo :D)
(N-acetyl-5-metoksytryptamina)
Piperyna
alantamina
+ 2 mg fluoro (kumulacja wieksza bo dorzucam codziennie)
Zaczalem sie fajny senny trip na ambientowej muzycie ale szybko skonczyl z pobudka 10h pozniej ;s
Moim marzeniem jest 100mg klonazolamu i ponad 400mg flubromazolamu, żeby padaczki po klonie nie dostać. To coś poważnie ratuje poprzez swój niesamowicie długi czas półtrwania.
Ale nie wiem, czy bym tej setki klona nie zjadł w 3 dni :'( Przynajmniej padaki by nie było, bo z moich badań wynika (przynajmniej dla mnie), że nie intensywność brania, a czas brania powoduje nieprzyjemne stany. :finger:
lubie_bardzo pisze:czyli po 8mg można spróbować zasnąć a np. po 8h obudzić się bez zamuły tylko z dobrym humorkiem? z aptecznymi benzo mam spore doświadczenie ale z rc tylko eti, który idealnie mnie usypiał
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.